|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
זמני ארוחות למהלך יום אימונים בתקופת מסה - 2 אופציות !
זמני ארוחות:
אופציה אחת- 7 ורבע בבוקר - ארוחה 1 (איך שאני קם) 10 וחצי בבוקר - ארוחה 2 2 בצהריים - ארוחה 3 5 וחצי בערב - ארוחה 4 7 - 7 וחצי בערב - אימון 8 וחצי - 9 בערב - שייק חלבון + סוכר ענבים. 9 וחצי - 10 בלילה - ארוחה 5 11 וחצי - 12 בלילה - ארוחה 6 (ממש לפני שינה) 7 שעות שינה רצופות. אופציה שניה- 7 ורבע בבוקר - ארוחה 1 (איך שאני קם). 10 בבוקר - ארוחה 2. 1 בצהריים - ארוחה 3. 4 בצהריים - ארוחה 4. 7 בערב - ארוחה 5. 8 וחצי בערב - אימון. 10 בלילה - שייק חלבון + סוכר ענבים. 11 בלילה - ארוחה 6 (ממש לפני שינה). 8 שעות שינה רצופות. מה נשמע עדיף ? מבחינת שעות מה יותר טוב נשמע לכם? יש לי גם ארוחה אופציה (קטנה) שאני מכניס בין הארוחות מתי שבא לי אבל זה לא משנה בשתי האופציות היא יכולה להיכנס בין לבין ארוחות. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() כל עוד ישנה בקרה קלורית, אתה אוכל את אותם מאכלים ורק הזמנים משתנים לא יהיה הבדל שתרגיש אם בכלל. לכן, תבחר בסדר היום שנוח לך יותר.
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() למה אתה לא מוריד את זה ל5-6 ארוחות הרבה יותר נח ומן הסתם האפשרות השניה נראית עדיפה אתה יושן 8 שעות יותר כיף
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() תודה לכולם
עקב חילוף חומרים מהיר אני נאלץ לאכול יותר... העניין בבקרה אל חשש (: אם תראו כמה אוכל יש בכל ארוחה גם נראה לי שתבהלו... בכל אופן אני מאוד אוהב לאכול וזה לא מפריע לי. תודה לכולם (: אני ישתמש בשתי האופציות מה שיהיה נוח לי לכל יום המינוס באופציה השניה שאתה הולך לאימון יחסית טיפה יותר עייף... המינוס באופציה הראשונה זה פחות שעות שינה... אבל נסתדר ! תודה רבה. נ.ב. יש 6 ארוחות דרך אגב, השייק לא נחשב ארוחה מבחינתי. יש עוד ארוחה אחת קטנה אופציה אם אני רעב או סתם בא לי לנשנש או אני ער יותר זמן. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Banned - מספיק לפרסם חברות מתחרות
|
![]() מה אתם משתגעים יש לו שם כולה 6 ארוחות כמו כולם פה השייק אחרי האימון לא נחשב כארוחה..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
מנהל מחלקת התזונה
כללי:: משה גלעדי
עוסק ב:: סטודנט לרפואה
|
![]() האופציה השניה עדיפה רק בגלל שיש לך יותר שינה , וגם זה לא כזה קריטי..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
זה מינוס רציני לכן אני מתלבט אבל תודה זה לא באמת כזה משנה |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() סתם, כמו שכבר אמרו, זה מממשששש לא משנה כלכך, אבל לפי דעתי האופציה השנייה קצת יותר טובה. ד"א תעשה כל יום מה שנוח לך פשוט.
"פושעי אוסלו \ ההתנתקות לדין" "החיטוב שלך זה 80% תזונה המסה שלך זה 80% אימונים החיטוב והמסה שלך זה 100% סטרואידים" ג'אי קטלר במסה (תמונה חדשה) : http://img19.imageshack.us/img19/9108/66454295sl1.jpg "סמים הם סטרואידים לנשמה" נמרוד מני = מלך ישראל! (חי חי וקיים) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני מקווה שהתקופה ה"שה" יחסית לגובניק כמוני של הצבא תעבור ואז אני ישוב להתאמן בשעות 5-6 ללא כל בעיה עם אופציות והכל יהיה יותר חופשי פשוט יש קצת שעות חרא עכשיו ואני חוזר בלילה הולך להתאמן ולישון אין לי חיים אבל לא נורא יעבור! עניין של חודש... נעביר אותה. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() אתה משוחרר עוד חודש אחי?
"פושעי אוסלו \ ההתנתקות לדין" "החיטוב שלך זה 80% תזונה המסה שלך זה 80% אימונים החיטוב והמסה שלך זה 100% סטרואידים" ג'אי קטלר במסה (תמונה חדשה) : http://img19.imageshack.us/img19/9108/66454295sl1.jpg "סמים הם סטרואידים לנשמה" נמרוד מני = מלך ישראל! (חי חי וקיים) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני מקבל חייל חדש למשרד עוד חודש אני יחגוג שנה וחצי עוד חודשיים (: |
|
![]() |
![]() |