|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() נתונים :
גובה: 1.67 משקל :60 אני בן 17 וחצי ואני שמן , עכשיו אני מתאמן כמעט חודש ולא אכלתי מסודר כלומר אין לי תפריט , אני מבקש עזרה מה אני בערך צריך לאכול? וכמה ביום ? תודה רבה |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() תסתכל בהתחלה של הפורום יש לך כמה דברים נעוצים כנס ותקרא שם לפי המטרה שלך
![]() |
#3 |
חבר מתחיל
|
![]() אני קראתי את הכל ותאכלס אני לא מבין כלום .
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
אחראית תזונה ותוספים.
עוסק ב:: מדריכה בחדר כושר
|
![]() תקרא מאמרים ותנסה להרכיב תפריט ותעלה אותו לפה אז יהיה קל יותר לעזור לך .
אתה יכול ללכת לתזונאי ספורט או לגיל ואז תקבל בטוח תפריט טוב ותראה תוצאות
![]() |
#5 | |
חבר מתחיל
|
![]() ציטוט:
כן .. את זה אני ישעה לבד פשוט אני שואל אם אני צריך לאכול מעט או לאכול אותו דבר רק מסודר.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר מתחיל
|
![]() טוב אז בניתי לי פחות או יותר תפריט בשביל שתוכלו לעזור לי לתקן אותו
אז ככה 8:00 - תה מלפפון כפית שמן זית 4 פריכיות אורז 11:00- 3 לחם קל 6 פרוסות פסטרמה דלת שומן כפית שמן זית מלפפון +חסה 14:00- 3 לחם קל 1 טונה במים גזר כפית שמן זית 17:00 - אורז \ קוסקוס \ פתיתים \ פסטה סלט ירקות קטן חזה עוף 20:00- 150 גרם תפוחי אדמה סלט כפית שמן זית וחזה עוף 23:00- סלט טונה - טונה במים , 2 חלבון ביצה קשה , חסה , מלפפון וכף שמן זית 2 פירות עכשיו אני צריך את העזרה שלכם , מה צריף להוסיף ? מה צריך להוריד? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() תרשום כמה קלוריות פחממות חלבונים ושומנים זה יוצא..
ולא אמרת מה מטרה שלך (חיטוב או עלליה במסה)
![]() |
#8 |
חבר מתחיל
|
![]() המטרה שלי זה לחטב כלומר להרזות . ואין לי מושג איך אני יודע את הפחממות וכל זה , בעיקרון לקחתי את התפריט מהאתר עם שינויים קלים
|
![]() |
![]() |