|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() באיזה תוכנית אני יכול לשלב את התוכנית הזאת לידיים?
http://www.muscletech.com/FEATURES/A...ion_Arms.shtml חשבתי לנסות ABCD רצחני או שAB אבל אני לא יכול להכניס את זה נראה לי.. אז אני צריך קצת עזרה לאיזה תוכניות עוד זה יכול להתאים תודה מראש לעונים |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() מקפיץ
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() מקפיץ
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() פשוט מגעיל אותי הפורום הזה, אם אני לא עונה על שאלה בפורום אימונים אף אחד לא עונה?
סורי אני לא יודע את התשובה...
![]() |
#5 |
|
![]() אני לא רואה איך אפשר לעשות את זה ב Ab, אז כן Abcd יהיה אפשר:
A - חזה B - גב C - רגליים + כתפיים D - ידיים יכול להיות נחמד |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() הם ממליצים בתקופה של התוכנית הזאת לאמן פעם בשבוע את הידיים,ככה שabcd זאת אפשרות אחת,abc 3 פעמים בשבוע זאת גם אפשרות.
תבחר תוכנית שיש אימון ידיים אחד בשבוע.
limits are self-imposed. You have yet to realize your full potential so you really don’t know what your limits are. When you change the way you train, you change your limits. Even if you plateau in your lifts there are ways to bust a plateau. If you continue to make progress, then you have yet to hit your limit. Open your mind to what is possible. Let your body tell you what is possible and leave your mind out of it. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]() יפה מאוד זידאן וטוקסיסיטי, אתם מהנדירים שבאמת מגיבים לעיתים קרובות..
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
וגם צריכים לעשות פה חוקים של צורת כתיבה,זה ניראה מבולגן ומבלבל
limits are self-imposed. You have yet to realize your full potential so you really don’t know what your limits are. When you change the way you train, you change your limits. Even if you plateau in your lifts there are ways to bust a plateau. If you continue to make progress, then you have yet to hit your limit. Open your mind to what is possible. Let your body tell you what is possible and leave your mind out of it. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
|
![]() ציטוט:
עכשיו שחזרתי להגיב אני רואה שאני אחד מהיחידים שבאמת פעילים בפורום אימונים, וכל האלה שיודעים פי כמה ממני לא מגיבים פה בכלל... רק בדיונים של חברים שלהם.. לא חשוב, תמשיך להגיב, כל הכבוד.
![]() |
![]() |
#10 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
אזהרה מס' 1 - שימוש בשפה בוטה
|
![]() איתן צודק אפחד לא עונה פה..
ולזה שפותח את הנושא נראה לי שתוותר על התוכנית שם הרי בכל תוכנית אם תאמן ידיים כמו שצריך הם יגדלו . |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() תודה לכול העונים נראה לי שאני ילך על ABCD
ל007 זה הבעיה שהם גודלות אבל ממש לאט ועכשיו נתקעתי ככה שאני חייב לנסות משהו חדש ![]() |
![]() |
![]() |