|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() בזמן האחרון אחי הקטן ראה את השינוי שחל בגוף שלי וכנראה שגם הוא רוצה לפתח שרירים היום ראיתי אותו עושה תרגילים ממוצאים כמו אגרופים באוויר עם קופסאות שימורים בתור משקולות. עכשיו אני לא יודע אם כדאי לטפח את זה ולתת לו תרגילים פשוטים. או להגיד לו שיחקה עד גיל 14.
מה דעתכם? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() גם ככה יהיה לו מאוד קשה לפתח מאסת שריר תן לו לעשות שכיבות שמיכה וכל התרגילים הפשוטים ואתה יכול גם לתת לו קצת עבודה עם משקולות אין בעיה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]()
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() תודה רבה
![]() אפשר רשימת של תרגילים ממולצים? כחו בחשבון שהוא לא יכול להיכנס לחדר כושר. אז תשתדלו לתת תרגילים שאפשר לעשות בבית. אני לא רוצה סתם לתת לו את התוכנית שלי שיעשה עם קופסאות שימורים ובקבוקי מים. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() איך לא חשבתי על זה לבד?
ניתן לו להרים איזה 60 קילו בדד ליפט. או שנשלח אותו לשעורי ריקוד עם מקלות.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
הושעה
|
![]() תן לו איזו תכנית אינטנסיבית לפאוורליפטינג ותנועות אולימפיות ותראה תוצאות!!!
סתם, האמת שבגיל הזה אין טעם ממש להתאמן עם התנגדות. תן לו לחיות בשקט, תוציא אותו לשחק כדורגל, לבריכה וכו... לפני הבודיבילדינג כל החיים הייתי על אופניים, בבריכה או במגרש. כשעליתי לארץ, בשנים הראשונות שיחקתי כדורגל שעות ביום. ובסופי שבוע הלכתי לבריכה.
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() תן לו לעשות מקבילים, מתח, שכיבות סמיכה. תאילנד הקטנה.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() אני לא רואה שום בעיה שהוא יתאמן בתרגילים כמו מתח ומקבילים...
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() הוא קטן ושמן אם שחכתי לציין את זה.
הוא לא יכול לעשות אחד מטח או אחד מקבליים |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
|
![]() ציטוט:
מספר תאי השומן נקבע בגיל הילדות, לכן לילד שמן תיהיה נטייה בעתיד להשמין. תשפר לו את התזונה, בלי שטויות וממתקים. ותעסיק אותו בריצות, כדורגל, שחייה וכו..
![]() |
![]() |
#13 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
חדר כושר: תקוותנו אשקלון
|
![]() מה לאתמן בגיל 8????
שילך לרוץ ולשחק מחבואים עם חברים שלו....
![]() |
#15 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ובפעיל אני לא מתכוון שתלמד אותו לפמפם במכון, אלא שתשחק איתו, תפעיל אותו, שלא יגדל להיות עוד מספר בסטטיסטיקה של ילדים הסובלים מעודף שומן. |
|
![]() |
![]() |