|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
Guest
|
איגרוף תאילנדי!
אני כמעט בן 16 ומתאמן 3 פעמים בשבוע האימון כוח! ישל לי שאלה: מישהו מכם היה באומנות לחימה פעם- עדיף באיגרוף תאילנדי ויכול להגיד לי מה בדיוק עושים באימונים שם (אם יש גם אימון כוח...) ואם זה שווה? ואם כן בגיל שלי זה לא מאוחר מדי בגיל שלי?
|
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() שמים לך פיצוצים 3 פעמים בשבוע עד שמפסיק לכאוב לך
![]() |
#3 | |
השמן מהקרוספיט
כללי:: סרסור שטני
עוסק ב:: בגופות
|
![]() ציטוט:
מה עושים באימונים? מתיחות, חימום + כושר טכניקות איגרוף ובעיטות באוויר, אחרי זה אחד על השני עם כריות / כפפות. ואז נלחמים. כנראה שזה אפילו בסדר המדוייק שיצא לך לעשות.
yes, i'm a aggressive, its hard love. תעבדו כבד וחזק, לא לעבור את ה8 חזרות ! eat eat eat train eat eat eat sleep repeat מדריך חדר כושר מוסמך מטעם מכללת ווינגייט ![]() הלהקה שלי, לכל המוזיקים וחובבי המטאל : http://profile.myspace.com/index.cfm...ndID=443176243 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
גיל:: אמממ תחומי העניין שלי הם:בודיבילדינג, בודיבילדינג, בודיבילדינג, ועוד קצת בודיבילדינג. וגם פוואר ליפט
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
עוסק ב:: מדריך חדר כושר ממכללת "גבעת וושינגטון"
|
![]() אני הייתי בהתגוננות רחוב....הדבר הכי טוב שאני מכיר!
הייתי בג'ודו 5 שנים, לא ממליץ! הייתי באגרוף שנה, ממליץ! הייתי בקראטה שנה, לא ממליץ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
השמן מהקרוספיט
כללי:: סרסור שטני
עוסק ב:: בגופות
|
![]() התגוננות רחוב, רק לפי השם זה נשמע מזה רציני.
yes, i'm a aggressive, its hard love. תעבדו כבד וחזק, לא לעבור את ה8 חזרות ! eat eat eat train eat eat eat sleep repeat מדריך חדר כושר מוסמך מטעם מכללת ווינגייט ![]() הלהקה שלי, לכל המוזיקים וחובבי המטאל : http://profile.myspace.com/index.cfm...ndID=443176243 |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]() זה אימון כושר רציני? כי אני לא רוצה להגיע לאימון יתר!
וחוץ מזה את אומרים שזה שווה? |
![]() |