|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
הושעה
|
![]() ???
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() כרגע אני בחיטוב:
ראשון - אירובי + אנאירובי שני - אירובי + אנאירובי שלישי - אירובי בלבד. רביעי - אירובי + אנאירובי חמישי - אירובי + אנאירובי אירובי - 45-50 דק' (8 קילומטר ריצה בחוץ) בשבוע טוב אני מתאמן ככה.. יש שבועות שיוצא 4 אירובי 4 אנ.. השאיפה הכוללת להגיע ל5 אירובי מתוך 7 ימים בשבוע.
![]() |
#3 |
הושעה
|
![]() נראה לי אתה לא מאמן רגליים בכלל... אירובי של 50 דקות 5 ימים בשבוע ועוד להתאמן עם משקולות כמו שצריך זה בלתי אפשרי.
![]() |
#4 |
מושעה
|
![]() 4 אנאירובי
6 אירובי |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
מנהל מקצועי
|
![]() ניהיה פה טלמרקטינג,כל חמש דקות סקר חדש בפורום!
כשהייתי בחיטוב..יום כן יום לא.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() עשיתי כל יום ולדעתי חיטוב ורגליים לא מסתדר ביחד,פעם הבאה אני פשוט יקצץ עוד 300 קלוריות ויוותר על האירובי המגעיל הזה.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
הושעה
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#8 |
השמן מהקרוספיט
כללי:: סרסור שטני
עוסק ב:: בגופות
|
![]() שבת אנאירובי + אירובי
ראשון אנאירובי + אירובי שני אירובי שלישי אנאירובי חמישי אנאירובי יש לציין שבמהלך כל השבוע אני סך הכל עובד 44 שעות על הרגליים הולך מצד לצד ככה שזה גם סוג של אירובי , זה יוצא 5-9 שעות רצוף כל פעם.
yes, i'm a aggressive, its hard love. תעבדו כבד וחזק, לא לעבור את ה8 חזרות ! eat eat eat train eat eat eat sleep repeat מדריך חדר כושר מוסמך מטעם מכללת ווינגייט ![]() הלהקה שלי, לכל המוזיקים וחובבי המטאל : http://profile.myspace.com/index.cfm...ndID=443176243 |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Banned
כללי:: יו הפנר מה זה מי אני
עוסק ב:: חייל בקרוב
|
![]() לאחר אימון משקולות אני עושה 30-40 דקות, תלוי במצב רוח. ללא אימון משקולות אני עושה 50-60 דקות.
ראשון- 30-40 דקות שני- 50-60 דקות שלישי- 30-40 דקות רביעי- 50-60 דקות חמישי- 30-40 דקות שישי- 50-60 דקות בעיקרון אני סוגר משהו כמו 220 דקות אירובי בשבוע פחות או יותר..:cry_1: |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
הושעה
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#11 | |
Banned
כללי:: יו הפנר מה זה מי אני
עוסק ב:: חייל בקרוב
|
![]() ציטוט:
אני אפילו מקצץ בתפריט שלי ממה שאפשר, למשל היום אכלתי כולה משהו כמו 70 פחמימה.. אבל זובי! רוצה להפטר מהשומן העיקש בבטן. ואני יעשה את זה!! |
|
![]() |
![]() |