|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
כללי:: Miss Bikini 2d place 2012 NAC
עוסק ב:: מאמנת כושר,ספינינג,פילאטיס וקטלבלס
חדר כושר: great shape
|
![]() רציתי לשאול אתכם,
על אזה סוגים של פירמידות אתם ממליצים... איך לעשות פירמידה ואיזה חלוקה לבצע? חשבתי לעשות פירמידות בסקווטים ובכלל ברגליים.. כדי להמנע מהמצב שאני עושה 16 חזרות
![]() |
#2 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
מה הקשר להמנע מהמצב של 16 חזרות? פשוט אל תעשי 16 חזרות וזהו.
![]() |
![]() |
#3 | |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() ציטוט:
אם אתה עושה 6,8,10 [מתחיל ב6] הגוף שלך עדיין לא חם מספיק [ותכלאס אני לא חושב שצריך בלזבז 20 דקות חימום כמו שאתה עושה עם 5 סטים של חימום - ביזבוז זמן שגורם להארכת הזמן הכולל של האימון]. אם אתה עושה להיפך 10,8,6 אתה בהתחלה עובד עם משקל בינוני [לא לכשל חס וחלילה] ב10 חזרות ואולי גם ב8 ואז כשאתה מגיע ל6 הגוף שלך מספיק חם ואתה יכול לנצל את כל הכוח שלך בשביל ה6 החזרות בסט האחרון. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
חוץ מזה, כדי לעלות בכוח אתה צריך להפעיל כמה שיותר יחידות מוטוריות. עושים את זה ב2 דרכים, או להרים a heavy ass weight או להרים משקל קל אבל ממש מהר. הממש מהר לא רלוונטי לבודיבילדר, כי זה לא מספק time under tension מספיק גדול לשריר. מעבר לחומצת חלב, אחרי 10 ו8 חזרות אתה לא תצליח לעשות אותו מספר חזרות עם המשקל של ה6 כמו שהיית עושה אילו היית מתחיל. לכן אמרתי שאם הפקטור של הכוח חשוב, עדיף להתחיל מ6 חזרות.
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() בתור התחלה אני חושב פירמיה יורדת ואחר כך פירמידה עולה שזה קשה (כמובן שזה תלוי באימון)
|
![]() |
![]() |