|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() מעניין אותי לדעת,
אחרי כמה זמן של אימונים עם תזונה טובה (לפי הספר) וללא קריאטין , מעודדי הורמונים וכו... הגוף מסרב להמשיך ולהתקדם. נתקעים במשקלים, בכח הפיזי והשרירים כמעט ולא מתפתחים יותר אלא רק שומרים על נפחם. ברור שזה פרטני לכל אחד ואחד אבל מעניין אותי לדעת בגדול. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() אם אתה משקיע טוב בתזונה ובאימונים...בדרך כלל הפסקות קצרות עוזרות אבל בדרך כלל זה תלוי בגנטיקה..זה לא כל כך קל להתחיל להפסיק לגדול רק לאחר כמה שנים טובות זה קורה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() זה פרטני כמו שאמרת וזה תלוי בעיקר בגנים של כל אחד...בשלבים המוקדמים של ההתקעויות הן לרוב נפתרות ע"י שינוי תפריט/ תוכנית ותרגילים...אבל אחרי כמה שנים של אימונים, כל אחד ממצה את הפוטנציאל הגנטי שלו ומפסיק "להשתפר"...בשלב הזה הרבה אנשים מתחילים להתשמש בחומרים כדי להמשיך להתקדם
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() יש הרבה שאיכשהו ממש באביב כשהקיץ בפתח פשוט קשה להם לפתח עוד מסה בגוף.. בקיץ הגוף יותר נוטה להתחטב, מזיעים מאבדים נוזלים.. עושים שחיה בים בבריכות, רצים.. עושים דברים אופיינים לקיץ.. מה גם שלא נוח כל כך לפתח מסה בקיץ.. ללכת בים בלי חולצה עם כרס קטנטנה ושומן שמסתיר את השרירים זה לא אסטתי ולא יפה..
וכל אחד וההתקדמות שלו.. זה משתנה בין אלה שמפתחים גוף.. עריכה: באיזה מובן אתה שואל את השאלה, עד איזה גיל או תקופות? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() מתי? מתי שמסת השריר שלך תהיה מספיק גדולה, ואחוז השומן יהיה מספיק קטן (אתה אולי תוכל לעלות מסה אם תעלה בשומן).
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
התכוונתי כמובן לותק בשנים של אימון ולא לגילאים. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
משתמש ותיק
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אין פה איזו תאוריה או מחקר שעסק בנושא לפחות לפי הידוע לנו. הגדילה היא אינסופית אך לא באותו הקצב. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() לכן צריך לגוון באימונים ובתזונה.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
משתמש ותיק
|
![]() ציטוט:
מעניין מתי הזין מפסיק ליגדול ? ראבק אני כבר בן 30 אין לי כבר מקום בתחתונים.... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#13 |
|
![]() מה שאורי סילבר אמר נכון?
:\ אני עכשיו בתקופה מעצבנת שאני לא מתקדם למרות שאני אוכל טוב ומתאמן..\ יכול להיות זה קשור
![]() |
#14 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
|
![]() ציטוט:
אני תקוע כבר בסביבות החודשיים... אפילו ירדתי חצי קילו.. שמע בתקופה של החודשיים שאני וחברה שלי ביחד הורדתי הילוך בתזונה אבל לא באופן משמעותי... אני עדיין נמצא במאזן קלורי חיובי בזה אני בטוח...
![]() |
![]() |
#16 | |
מושעה
כללי:: אוהב הליכות רומנטיות לאורך חוף הים לצפות בשקיעה ולהתחבק תחת אור הכוכבים
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
תמוה בעיני שנתקעת אחרי שנתיים, אני מניח שלא נגעת עדיין בקריאטין וכל מיני תוספים? יכול להיות שאתה באימון יתר? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#19 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
כמה אחוזי שומן יש לך? בן כמה אתה? אתה בטוח שאתה לא באימון יתר? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
|
![]() ציטוט:
אחוז שומן לא מעל 15-16... נסיים את הגיינר נחשוב על קריאטין.. אני לא יכול להרשות לעצמי את שניהם
![]() |