ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > תזונה ותוספים

תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד..

תגובה
 
הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 19-05-07, 04:50   #1
nitch
חבר פעיל
 
תאריך הצטרפות: Apr 2007
הודעות: 31
ברירת מחדל שחיקה מכנית של סיבים תזונתיים

שלום,
אני מוסיף שיבולת שועל ותמרים לשייק החלבון שלי, ומפעיל את המערבל לזמן ארוך יחסית.
התערובת יוצאת חלקה לחלוטין בסוף. ברור לי שאין פגיעה בכמויות החלבון, אך אני מעוניין לדעת האם ישנה פגיעה ביעילות של הסיבים התזונתיים כתוצאה משחיקה שלהם.
תודה.
nitch מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 19-05-07, 05:36   #2
chivas90210
משתמש ותיק
 
הסמל האישי שלchivas90210
 
תאריך הצטרפות: Oct 2005
הודעות: 297
ברירת מחדל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי nitch
שלום,
אני מוסיף שיבולת שועל ותמרים לשייק החלבון שלי, ומפעיל את המערבל לזמן ארוך יחסית.
התערובת יוצאת חלקה לחלוטין בסוף. ברור לי שאין פגיעה בכמויות החלבון, אך אני מעוניין לדעת האם ישנה פגיעה ביעילות של הסיבים התזונתיים כתוצאה משחיקה שלהם.
תודה.

הדבר היחיד שיכול הלישחק זה המיקסר שלך....
לא מבין למה להפעיל את הבלנדר להרבה זמן ?! עם אתה אוהב את המירקם אז פשוט תשים קצת פחות נוזלים ותפעיל למט זמן....
chivas90210 מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 19-05-07, 06:17   #3
nitch
חבר פעיל
 
תאריך הצטרפות: Apr 2007
הודעות: 31
ברירת מחדל

הרבה זמן זה יחסי. אני שם בהתחלה ש"ש ומעט מים כדי שהיא תיטחן טוב, ואז מוסיף את השאר.
nitch מנותק   הגב עם ציטוט
תגובה


חוקי משלוח הודעות
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is פועל
סמיילים הינו פועל
קוד [IMG] הינו פועל
קוד HTML הינו כבוי
קפיצה לפורום


כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 23:52.


תוספי תזונה אבקת חלבון קריאטין משקאות איזוטניים פגישות ייעוץ קוביות בבטן עלייה במסה פיתוח גוף אימונים אישיים פציעות ספורט דרושים טו בשבט
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ
מערכת הפורומים מאוחסנת, מאובטחת ומתוחזקת ע"י אפטיים בניית אתרים