|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() שלום,
אני מוסיף שיבולת שועל ותמרים לשייק החלבון שלי, ומפעיל את המערבל לזמן ארוך יחסית. התערובת יוצאת חלקה לחלוטין בסוף. ברור לי שאין פגיעה בכמויות החלבון, אך אני מעוניין לדעת האם ישנה פגיעה ביעילות של הסיבים התזונתיים כתוצאה משחיקה שלהם. תודה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
משתמש ותיק
|
![]() ציטוט:
הדבר היחיד שיכול הלישחק זה המיקסר שלך.... לא מבין למה להפעיל את הבלנדר להרבה זמן ?! עם אתה אוהב את המירקם אז פשוט תשים קצת פחות נוזלים ותפעיל למט זמן.... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() הרבה זמן זה יחסי. אני שם בהתחלה ש"ש ומעט מים כדי שהיא תיטחן טוב, ואז מוסיף את השאר.
|
![]() |
![]() |