|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() טוב סביר להניח שלרבונו יש מאמן אדיוט במכון שמשחק אותה מבין וכל היום מזיין תשכל אז שכל אחד ישפוך פה תדברים הכי מטומטים וחסרי הגיון שהמאמן שלכם אמר לכם אני יתחיל "אם אתה רוצה לגדול אתה חייב לאכול כמקור חלבון עוף או בשר כארוחת בוקר"."האבקת חלבון של אופטימום זה חרא חלבון שמפוצץ בסוכרים תקנה רק אולטימייט נוטרישן" חח קשה לי להאמין שיש לו מתחרים יאללה תורכם
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() fbw זה למתחילים.
![]() |
#3 |
Banned
כללי:: יו הפנר מה זה מי אני
עוסק ב:: חייל בקרוב
|
![]() שדדליפט יתר לי עובי בידיים..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() שמעתי מאמנת אחת בחד"כ הישן שלי אומרת "תקשיב, הכי טוב זה לקחת משקוליות קטנות ולתת אגופרים באוויר! זה מעצב ומחטב את הידיים ממש טוב!"
![]() ![]() ![]() נתונים התחלתיים: משקל: 76, היקף טבור: 86.5, אחוז שומן: 22% לפני אחרונה אצל גיל (8 ביולי, 2007): משקל: 70, היקף טבור: 79, אחוז שומן: 14% לאחרונה אצל גיל (16 באוגוסט, 2007): משקל: 67.7, היקף טבור: 75, אחוז שומן: 12.5% יאללה עוד קצת כוסעמק. בסוף החיטוב - תמונות, פאטי נחשף. :P סבלנות! |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
הושעה
|
![]() לא משהו שקשור באימונים או בגוף ישירות - התלוננתי פעם למאמן שאנשים מדברים יותר מדי בחדר כושר, והוא אמר לי: הרי בגלל זה קוראים לזה מועדון כושר!
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
עוסק ב:: תיכון
חדר כושר: B-Fit
|
![]() ציטוט:
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח...P: איזה מטומטם המאמן.. בטח מי ששכר אותו עוד יותר מטומטם |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
מושעה
|
![]() חחחחחחחחחחח
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Banned
|
![]() חחחחחחחחחחחחחח איזה דפוק בן 60 ניגש אלי ואל עומר באמצע אימון חזה ומתחיל לצעוק שהוא רופא ושאנחנו הורסים לעצמינו את הגב ואת הבריאות והוא ביקש ממני אם כל ה100 קילו שלי לשבת לעומר על הבטן באמצע תוך כדי שהוא דוחק חזה חחחחחח מעניין:dry:
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() באימון Fbw צריך לעשות לפחות 8 סטים לשריר גדול ו 6 לקטן. האימון לקח לי יותר משעתיים עד ש Ran_z התותח מהפורום הסביר לי איך להתאמן נכון ב Fbw.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() לפני שנתיים+ הייתי מנוי במכון בעיר למשך חודש. בקיצור, אחד משני המאמנים שם, אמר לי שאם אני רוצה קוביות, אני צריך לא לאכול אחרי השעה 6 בערב.
גם שלא היה לי ממש ידע באותה תקופה, צריך להיות יותר אידיוט מהמאמן, כדי להאמין ולבצע ת'שטויות שהוא אומר.... יש עוד כל מיני שטויות שחלקן אני זוכר וחלק לא, אבל זה הדבר הכי דפוק ששמעתי!
![]() |
#11 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
![]() |
![]() |
#12 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() ![]() ![]() נתונים התחלתיים: משקל: 76, היקף טבור: 86.5, אחוז שומן: 22% לפני אחרונה אצל גיל (8 ביולי, 2007): משקל: 70, היקף טבור: 79, אחוז שומן: 14% לאחרונה אצל גיל (16 באוגוסט, 2007): משקל: 67.7, היקף טבור: 75, אחוז שומן: 12.5% יאללה עוד קצת כוסעמק. בסוף החיטוב - תמונות, פאטי נחשף. :P סבלנות! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
פתו-אסטרוגן
|
![]() עם איך שאתה מתאמן יש לך בערך שנה לחיות
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
מוניטין ! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() "אל תעשה לחיצת חזה בשיפוע שלילי ביחד עם אימון גב - בלחיצת חזה אתה עובד חזק מאוד על הגב ואז לא יהיה לך כוח לעשות גב."... ואז הוא הפנה אותי לexrx בתור מקור המידע שלו כדי שאני אראה בעצמי.
![]() |
#17 |
חבר פעיל
|
![]() אני מתאמן בבית כבר 4 חודשים עם הציוד שלי בלי מאמן אישי אבל הייתי בחדר כושר שנה וחצי והמשפט שהכי זכור לי
"אם אתה עושה את התרגיל הבא..." ![]() "רק עם החבל הזה..." ![]() "זה עובד יותר על עיצוב" :cry_1: |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
חבר פעיל
|
![]() שכופפי ברך עוצרים את הגביהה \=
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() המאמן שלי אמר לי שהוא קנה אבקת חלבון בסופרפארם
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|