|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() בחיים לא אכלתי שיבולת שועל אבל הגעתי למסקנה שזה טוב לשלב בשייק, אז איך אני עושה את זה?
צריך לבשל את זה או משהו? או שאני סתם שם את זה בשייק ומערבב? תודה ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() ארוחת בוקר הכי טעימה והכי מהירה לוקחים בננה+סקופ חלבון +50 גרם שיבולת שועל ואפשר להוסיף גם תותים שמים בבלנדר עם מים או חלב או שילוב של שניהם ושותים
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() השאלה שלי זה איך אני מוסיף את השיבולת שועל.
צריך לבשל את זה קודם או שסתם שמים את הקוואקר הזה בבלנדר? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() פשוט זרוק את זה בבלנדר ותתאג שיהיו מספיק מים כי זה יוצא סמיך
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() בלי לבשל?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() בלי בלי
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() אני אפילו לא שם בבלנדר אני לוקח שיבולת שועל מוסיף אבקת חלבון כמה שצריך על זה יוגורט ועל זה חלב משקשק טוב טוב ושותה...השיבולת שועל מתרכזת קצת למטה אבל זה שטויות טעים טילים
__________________
![]() ![]() אלכוהול מפוצץ בפחממות...אז בחיטוב עדיף לעשן איזה ג'ויינט. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
מושעה
|
![]() רק תערבב את זה טוב שהש"ש לא תשקע למטה |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() אם אתה קונה קוואקר אז אני אישית מבשל את זה בתנור עד שהם משחימים
בתור ארוחת בוקר אני שם סקופ חלבון מי גבינה,בננה,300 מ"ל חלב,קוביות קרח,60 גרם שיבולת שועל(אחרי שאני מבשל את זה בתנור).
__________________
להיות או לא להיות זאת השאלה ![]() ![]() |
![]() |
![]() |