|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() יש מדריך במכון שלי שמתאמן כבר שנתיים לדבריו ומקפיד על תזונה והכל.
כמה פעמים כבר ראיתי אותו שותה שייקים במשמרת שלו או אוכל גבינות סקי וכל מיני כאלה. בקיצור - הבן אדם נראה שחיף מתקדם. הבייספס שלו כ"כ עלובים שגם שהוא מקפל שרוולים כדי להרשים זה לא עובד , יד קטנה ללא חיטוב , אין מאסה ואין כלום כאילו שהבן אדם עובד על ניוטרל. איך זה יכול להיות? אני משתגע מזה. יש למישהו תשובות? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() תזונה לקויה, אימונים לקויים, גנטיקה דפוקה...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() או חרא גנטיקה או תזונה לקויה וחרא תוכנית אמונים או כולם ביחד
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
רק ההמדריך הזה נראה כך. בוא נאמר שהוא לא פרפקט אבל להתאמן ולאכול באופן בסיסי הוא יודע. קח כל בן אדם שיתאמן ללא אימון יתר ויוכל 3 ארוחות רגילות לא לפי הספר - עדיין הוא יגדל ויתפתח אולי לא כמו עם תזונה טובה אבל הוא יגדל - ופה כלום כלום... הבן אדם נראה שחיף בריבוע . |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() אז אולי הוא לא מתאמן, או שיש לו חרא גנטיקה.
![]() |
#7 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() גנטיקה אחי..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
לגבי גנטיקה - אתם רוצים להגיד שיש אנשים עם גנים קטבוליים או משהו כזה? - זה ממש מפחיד. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() כמה חרה הגנטיקה שלו כבר יכולה להיות ?!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
תעלומה... פשוט לא נעים לי להגיד לא את זה בפרצוף - הוא יעלב קשות אז כנראה שזאת תופעה לא ניתנת להסבר. אולי אני אשלח אותו לערוץ 8 או לתכנית "זעזוע מח". |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() חח אחי לך תדע איזה טעויות יש לו בתזונה שייקים לא אומרים כלום כולה מאה קלוריות ו20 גרם חלבון לך תדע מה הבן אדם אוכל בשאר הזמן אם הוא במאזן קלורי נטרלי ובקושי אוכל פחמימות אף שייק לא יעזור לו לגדול אני נוטה להאמין שמדובר כמו בתשעים אחוז מהמקרים בתזונה לקויה ומה תכל כך מתרגש אני מכיר אנשים שמתאמנים בהרבה יותר מזה לוקחים חלבון אחרי אימון ותאפילו לא רואה שהם מתאמנים......
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אדם שלא שומר על תזונה לא מתפתח? 3 ארוחות ביום גם מפתחות שרירים , לא כמו 6 לפי הספר אבל עדיין. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר ותיק
כללי:: אני אואב תרד
עוסק ב:: סוחר תרד.
|
![]() קיצר הכל דיבורים ופוזות , אין לו את הראש לאימונים והוא לא משקיע באמת מאמץ ,
והתזונה שלו כנראה מדוייקת אבל לא מתאימה לגוף שלו כי הוא לקח אותה מוכנה מאיזה אתר אולי . בקשר לגנטיקה .... אחרי שנתיים בן אדם מקפיד בריא שהוא בעצם מאמן כושר ומתעניין בעסק (מי שאין לו ממש גנטיקה לא יעשה את זה לפי מה ששמתי לב הוא תמיד עם משקולות פלסטיק ) לא נראה לי , גנטיקה אקטומורפית טיפה חזקה אולי לא משהו שאמור להפוך אותו לשחיף
![]() |
#14 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
מושעה