|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() תגידו מה דעתכם על התוכנית הזאת,התרגילים לפי סדר הביצוע:
סקוואט-4 סטים בנץ' פרס -4 סטים לחיצת כתפיים דאמבלים-2 סטים חתירה בעמידה או וריאציות שונות שלה- 2 סטים פולי עליון 4 סטים אולי מדי פעם בטן 2-3 סטים כדאי לעשות איזה "משחק" עם המשקלים, למשל אימון ראשון בשבוע אימון כבד אחר כך ממוצע ואז קל או משהו כזה? ועוד שאלה קטנה, בקשר לטכניקת סקוואט...הדברים החשובים שצריך לזכור הם: 1. כפות רגליים פונות החוצה וגם הברכיים 2. הקשתה בגב, הבלטתת החזה קדימה(עד כמה צריך לעשות את זה?) 3. צריך להכניס את הבטן פנימה או משהו כזה? תודה למגיבים ![]()
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() א.לא ציינת את הטווחי חזרות של כל תרגיל
ב.יש לך יותר מידי סטים לגב תוריד 2 סטים מהפולי עליון ג.יש לך יותר מיד עבודה על כתף קדמית,במקום לעשות לחיצת כתפיים תעשה 2 סטים לחיצה שטוח ו-2 סטים לחיצה ב-45 מעלות ותשים בכתפיים2- סטים של הנפות לצדדים. ד.תוסיף 3 סטים פשיטת ברכיים לרגל האחורית. ה.אני אישית הייתי מוסיף 2 סטים ליד קדמית\אחורית |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
טווחי החזרות משתנים, ואני מגוון בין 6 ל12...
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
לכתף אמצעית. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
מנהל מחלקת התזונה
כללי:: משה גלעדי
עוסק ב:: סטודנט לרפואה
|
![]() א. יותר מדי כתפיים. תשאיר תרגיל 1.
ב. תעשה לגב תרגיל חתירה אחד ותרגיל פולי עליון/מתח אחד - 2 סטים בכל תרגיל. ג. אם אתה עושה לרגליים רק סקוואט הייתי ממליץ לך לעשות אותו בעמידה רחבה. ד. אין עבודה ישירה על הידיים בכלל? אורי סילבר - לחיצת כתפיים הוא תרגיל לכתף אמצעית בעיקר. |
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|