|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() שלום,
אני כרגע בצבא ואין לי גישה למכון כושר אז רכשתי 2 משקולות מתברגות חופשיות של 15 קילו כל צד. במשך חודש וחצי כמעט אני מבצע תכנית אימונים fbw ואני רוצה לשנות את התכנית ליותר מתקדמת ואני צריך עזרה בבחירה של תרגילים שאני יוכל להוציא את המיטב מהמשקולות החופשיות לכל שריר. תודה לעוזרים.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() 15 קילו לא מספיק תקנה עוד קצת משקל שיהיה לך ככה 22.5-25 כל צד ואז יהיה אפשר לפנות משהו יותר רציני
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() עם 15 אפשר לעשות לא מעט דברים (ואני לא יודע מה הרמה שלך אז אולי הכל) אבל זה שיהיה לך 25 כל צד יתן לך את האופציה להתקדם מאימון לאימון בתרגילים הכבדים של דחיקת חזה וחתירה לגב וכו'
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ואיזה תרגילים אני יכול לעשות לגב חוץ ממסור, ולחזה(יש לי ספה מתכוננת). לכל שאר השרירים איכשהו אני יכול למצוא תרגילים. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() לגב- חתירה במשקולות (תראה ביוטיוב bent over row), לחזה אפשר לעשות 3-4 סטים של דחיקה ללא שיפוע ו3-4 סטים של דחיקה בשיפוע חיובי. הכל 8-9 חזרות
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
עד כמה חשוב לעבוד רק עם משקולות חופשיות? | orenevi | פורום אימוני כוח | 10 | 16-07-13 22:12 |
עזרה בבניית תוכנית עם משקולות חופשיות | dov | אימונים | 1 | 16-06-12 15:42 |
יש בעיה עם זה שמתחיל יתאמן במשקולות חופשיות? | idof111 | אימונים | 6 | 06-07-08 01:41 |
אלכסונים עם משקולות חופשיות | talp | אימונים | 1 | 03-09-07 22:23 |
זקוק לתרגילים עם משקולות חופשיות ליד אחורית | metoraf | אימונים | 8 | 14-12-06 16:20 |