|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() שלום לכולם,
לפני כחודש החלטתי להתחיל להתאמן. מאז אני מחפש תוכנית העובדת בעיקר על כוח. מצאתי לרוב את תוכנית הss המפורסמת. למרות שלא רציתי את התכנית הזו בחרתי בה בלב ברירה, עקב ההמלצות הרבות על אותה תוכנית . בשעה טובה התחלתי את התכנית, אך התרגילים בה הרגישו לי מסובכים מידי ומורכבים , אשר מסכנים את הגוף במידה ואינם נעשים נכון. אני מרגיש שהתכנית הזו מיועדת לחבר'ה בעלי ניסיון קודם. כאלה שכן מנוסים בחדר הכושר. אני מבקש תוכנית אישית לפיתוח כוח למתחילים! שאינה מסובכת כמו הss בתודה מראש, אבישי. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
חדר כושר: הולמס פלייס מבשרת
|
![]() אתה חייב ללמוד את התרגילים הבסיסיים בכל אופן
זאת תכנית נורא נורא פשוטה במבנה שלה תתחיל לקרוא ולראות סרטונים בהצלחה
![]() |
#3 |
נפיחון
|
![]() מה זה משנה איזו תוכנית כוח יבנו לך? בכל מקרה חייבים ליהיות התרגילים המורכבים. בלי תרגילי בסיס הללו זאת לא תיהיה תוכנית כוח אלא ביזבוז זמן..
זה לא כזה מפחיד כמו שאתה חושב,פשוט תראה סירטונים,תקרא קצת ותשכיל ותראה איך תצליח. כולם פה התחילו מאפס. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר מתחיל
|
![]() יש לי מגבלה מסוימת עם חלק מהתרגילים האלו.
יש לי פריקת כתף ואת תרגיל הפרס אני לא יוכל לבצע כנדרש, האם אוכל למוצא לו תחליף? דבר נוסף, התכנית הזו אינה מרגישה עצימה האימון עצמו לא עובר את העשרים דקות, ובסוף האימון יש תחושה של עוד כאילו שהאימון קצר מידי ואינו מרגיש אפקטיבי כמו אחרי אימון הפרטרופיה של שעה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
לא בלב. דבר שני, לפני שאתה שולל תבדוק למה. אין דבר כזה כוח בלי סקבט, דדליפט ובנץ' |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
nhasni בקשר לאחד הסרטונים.. כנסו תבינו | one levi | פיתוח גוף תחרותי | 27 | 13-01-11 23:45 |
סקר|חרפון בזמן האימון אתם תבינו כנסו | The-One | פיתוח גוף-כללי | 11 | 07-07-08 16:59 |
אסור לקחת סטרואידים(כנסו תבינו)!!! | CriminaL | פיתוח גוף-כללי | 22 | 12-12-07 17:23 |
שאלה| מה צריך לאכל לפני אימון ואחרי אימון.. כנסו תבינו | ido:] | תזונה ותוספים | 1 | 06-11-07 08:30 |
שלום אני חדש בנושא אנא תבינו. | me2 | תזונה ותוספים | 18 | 10-03-07 18:49 |