|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אני מתאמן כל יום שריר אחר 50 דקות ואז חצי שעה הליכה..
השאלה שלי היא מתי לשתות חלבון ? אחרי האימון משקולות או אחרי האימון משקולות ואירובי ביחד ( זאת אומרת בסוף בסוף) ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() אחרי האנאירובי אם זה לא עושה לך כאבי בטן
ומה זה כל יום שריר אחר? איך פיצלת?
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אבל בחדר כושר אצלינו גם המדריך וגם איתי בושארי ( מר ישראל 2011) אמרו לשתות בסוף מהסיבה שאני בדיאטה , בחיטוב , וכשהגוף נמצא במצב של דופק גבוה ופתאום אני נח ושותה חלבון אני גם מוריד את הדופק וגם מכניס מאגרים לגוף והגוף כרגע עסוק בזה במקום להיות עסוק בשריפת שומן , כאילו אם אני ישתה בסוף האימון אחרי האנאירובי והאירובי שריפת השומן תהיה יותר יעילה.. מה אתה אומר ? ופיצלתי ככה : חזה 5 תרגילים הליכה חצי שעה רגליים 5 תרגילים +תרגיל טרפז הליכה חצי שעה גב 5 תרגילים הליכה חצי שעה כתפיים 5 תרגילים+תרגיל טרפז הליכה חצי שעה יד אחורית 3 תרגילים יד קדמית 3 תרגילים הליכה חצי שעה נערך לאחרונה על ידי matan02, 12-05-13 בשעה 21:34. סיבה: .. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() שמע הפסקתי לקרוא את ההודעה בשורה הראשונה מ2 סיבות
אחת לא ציינת שאתה בחיטוב. שתיים: איתי בושרי אומר לך משהו ואתה הולך לשאול את אותה שאלה? הבן אדם יודע מה הוא אומר אין מה לשאול
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ודבר שני ברור שהוא יודע מה הוא אומר אבל רציתי בכל זאת לשאול לראות עד כמה זה משמעותי אחרי אימון אנאירובי כמו שאני רגיל ומרגיש טוב עם זה או בסוף בסוף אחרי ההליכה לשתות .. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
עוסק ב:: וינגייט
חדר כושר: עוזיאל
|
![]() אחרי אנאירובי והליכה תשתה תוכל..
|
![]() |