|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() סיכמתי שנתיים אימונים במכון כושר ב5 דקות סרטון
התמונות הראשוניות נלקחו מלפני שנתיים וחצי אבל אני מתאמן במכון רק שנתיים התחלתי לעלות במסה במשך חודשיים וחצי, חיטבתי עוד חודשיים, עליתי במסה 7 חודשים, חיטבתי 6 חודשים, עליתי עכשיו במסה שוב 5 חודשים ועכשיו חיטבתי חודש וזו התוצאה מ1.68 76 קילו ילד צ'אבי שמנמן אחוזי שומן מאוד גבוהים ו0 מסת שריר אני שוקל עכשיו כמעט אותו דבר בגובה 1.76 עם 12 אחוזי שומן הדרך עוד ארוכה לא סיימתי שום דבר ממשיך לתת בראש אני מודע לכל הפאקים שלי, כתפיים דרושות שיפור, חזה עליון, תאומים , ידיים רגליים.. בקיצור שיפור מסה כללית .. אבל שוב -אני עדיין בתהליך http://www.youtube.com/watch?v=VhxWGsoysXA |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
כללי:: אור
עוסק ב:: פרטי
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() שמע, כל הכבוד, שינוי רציני ביותר.
מה שכן אתה אכן צריך טיפה יותר כתפיים. ובטן בטן בטן!!! תעשה בטן והרבה.... בהצלחה. וכל הכבוד.
"Bodybuilding is not weight and repetitions; it’s resistance and absolute muscle failure. It’s not quantitative; it’s qualitative. It’s more mental than physical. It’s more control than rage. It’s the realization that you can always get bigger..." |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
כללי:: האיש והאגדה
עוסק ב:: מייבא נשים מחו"ל
חדר כושר: *****
|
![]() אחלה שינוי
ואחלה אופי אני אוהב אנשים עם אופי כמו שלך שמחליטים לעשות שינוי ולא פורשים אחרי 3 חודשים. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
בטן זה בעיקר עור שלא נצמד עליה אבל בלי קשר היא מקבלת אחלה מסה מהסקוואטים ![]() ציטוט:
תודה אחי ואללה בחיים לא אמרו לי דבר כזה וזה ממש מחמם ת'לב |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() תגיד, שאתה עושה חזה הרגליים גדלות?:0
מה הקשר של הסקוואט לבטן שלך???!!! זה אולי מייצב שם, עובד זה לא! תעשה בטן! בלי תירוצים אחי... בהצלחה.
"Bodybuilding is not weight and repetitions; it’s resistance and absolute muscle failure. It’s not quantitative; it’s qualitative. It’s more mental than physical. It’s more control than rage. It’s the realization that you can always get bigger..." |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() שאפו
מצטרפת למה שCM punk אמר על האופי כל הכבוד בהצלחה בהמשך |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() ,תודה רבה =]
אח שלי אני עובד בטן פעמיים בשבוע אל תדאג אבל לעבוד עליה 'בטן בטןבטןטבןטןבטןבטןבטן' זה לא באמת דרך לפתח בטן, זה שריר שצריך לעבוד עליו בדיוק כמו יד וכתף |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
כללי:: האיש והאגדה
עוסק ב:: מייבא נשים מחו"ל
חדר כושר: *****
|
![]() נסיכה, מתי יוצאים לדרינק לחלבון ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() אח שלי בסקוואט כבד ברוב המקרים הבטן תעבוד יותר חזק מכל תרגיל בטן אחר, כן מייצב, כן סטטי אבל עדיין... הבטן בסקוואט ודדליפט (לrm נמוך) עובדת מאד מאד חזק
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() ושוב, זה לא אומר שלא צריך לעבוד בטן.
אתה עושה מתח? זה אומר שלא תעבוד בייספס? בלי תירוצים, 3 סטים בטן פעם ביומיים לא יהרגו אף אחד...
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
חבר פעיל
חדר כושר: הולמס פלייס מבשרת
|
![]() ציטוט:
מה שסקוואט ודדליפט של כמה חודשים עשו לבטן שלי , לא עשו שנים של כפיפות בטן
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() וואלה אחי לא אמרתי לו לא לעשות סקוואט ודד ליפט, אני מבין ומעריך את החשיבות שלהם.
אני רק אומר שלמרות שהוא עושה, לפי התמונות! רואים שהוא צריך להתמקד גם בבטן, שיתן עוד 10 דקות פעם בשני אימונים בטן, זה רק יוסיף לא יזיק... !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() אחי את האמת אני בקושי עובד בייספס, באמת בקושי (כתרגיל מבודד) ויש לי אחלה פיק
הנה, זאת יד סבבה למי שלא מבודד ידיים לא!? ![]() נערך לאחרונה על ידי nadavmoore, 11-03-13 בשעה 17:04. סיבה: תמונה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
חבר פעיל
|
![]() אז תתחיל לבודד ידיים גבר.
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
חבר פעיל
|
![]() חוץ מזה אתה עושה עוד מלא דברים לא?
פוטבול? כל מיני דברים אחרים ספורטיביים. זה לא נחשב, שאתה עובד חד"כ נטו זה חשוב לתת לכל דבר את שלו אחי, למרות שכל אחד עם מה שהוא רוצה להגיע אליו....
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
חבר פעיל
|
![]() אתה צודק בקטע הזה, אני לא איזה בילדר. מעדיף יכולות אתלטיות על איך שהגוף שלי יראה למרות שבסופו של דבר שמגיעים ליכולת אתלטית גבוהה הגוף תמיד יראה טוב.
|
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
סרטון|טרנספורמציה של שנתיים | EliC | גלריות הגולשים | 3 | 11-03-13 00:25 |
שנתיים ו4 בצבא | juk89 | גלריות הגולשים | 24 | 13-12-09 11:20 |
לאחר שנתיים שלא התאמנתי | Avunari | גלריות הגולשים | 8 | 18-05-09 15:34 |
חחח מצאתי סרטון שלי לפני שנתיים | sojgoonrulez | פיתוח גוף-כללי | 1 | 13-08-07 00:59 |