![]() |
סרטון|טרנספורמציה של שנתיים
סיכמתי שנתיים אימונים במכון כושר ב5 דקות סרטון
התמונות הראשוניות נלקחו מלפני שנתיים וחצי אבל אני מתאמן במכון רק שנתיים התחלתי לעלות במסה במשך חודשיים וחצי, חיטבתי עוד חודשיים, עליתי במסה 7 חודשים, חיטבתי 6 חודשים, עליתי עכשיו במסה שוב 5 חודשים ועכשיו חיטבתי חודש וזו התוצאה מ1.68 76 קילו ילד צ'אבי שמנמן אחוזי שומן מאוד גבוהים ו0 מסת שריר אני שוקל עכשיו כמעט אותו דבר בגובה 1.76 עם 12 אחוזי שומן הדרך עוד ארוכה לא סיימתי שום דבר ממשיך לתת בראש אני מודע לכל הפאקים שלי, כתפיים דרושות שיפור, חזה עליון, תאומים , ידיים רגליים.. בקיצור שיפור מסה כללית .. אבל שוב -אני עדיין בתהליך http://www.youtube.com/watch?v=VhxWGsoysXA |
שמע, כל הכבוד, שינוי רציני ביותר.
מה שכן אתה אכן צריך טיפה יותר כתפיים. ובטן בטן בטן!!! תעשה בטן והרבה.... בהצלחה. וכל הכבוד. |
ציטוט:
לגבי השינוי פשוט אין מה להגיד קבל ח"ח אחי היקר.. |
אחלה שינוי
ואחלה אופי אני אוהב אנשים עם אופי כמו שלך שמחליטים לעשות שינוי ולא פורשים אחרי 3 חודשים. |
ציטוט:
בטן זה בעיקר עור שלא נצמד עליה אבל בלי קשר היא מקבלת אחלה מסה מהסקוואטים :) ציטוט:
ציטוט:
|
תגיד, שאתה עושה חזה הרגליים גדלות?:0
מה הקשר של הסקוואט לבטן שלך???!!! זה אולי מייצב שם, עובד זה לא! תעשה בטן! בלי תירוצים אחי... בהצלחה. |
שאפו
מצטרפת למה שCM punk אמר על האופי כל הכבוד בהצלחה בהמשך |
ציטוט:
ציטוט:
|
נסיכה, מתי יוצאים לדרינק לחלבון ?
|
ציטוט:
אלי כל הכבוד לך על השינוי ! יפה מאוד על ההתמדה ועל התוצאות ! |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ושוב, זה לא אומר שלא צריך לעבוד בטן.
אתה עושה מתח? זה אומר שלא תעבוד בייספס? בלי תירוצים, 3 סטים בטן פעם ביומיים לא יהרגו אף אחד... |
ציטוט:
מה שסקוואט ודדליפט של כמה חודשים עשו לבטן שלי , לא עשו שנים של כפיפות בטן |
וואלה אחי לא אמרתי לו לא לעשות סקוואט ודד ליפט, אני מבין ומעריך את החשיבות שלהם.
אני רק אומר שלמרות שהוא עושה, לפי התמונות! רואים שהוא צריך להתמקד גם בבטן, שיתן עוד 10 דקות פעם בשני אימונים בטן, זה רק יוסיף לא יזיק... !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ! |
אחי את האמת אני בקושי עובד בייספס, באמת בקושי (כתרגיל מבודד) ויש לי אחלה פיק
הנה, זאת יד סבבה למי שלא מבודד ידיים לא!? http://sizmedia.com/my.php?i=zmyem0ujyylw.jpg |
|
אז תתחיל לבודד ידיים גבר.
;) |
חוץ מזה אתה עושה עוד מלא דברים לא?
פוטבול? כל מיני דברים אחרים ספורטיביים. זה לא נחשב, שאתה עובד חד"כ נטו זה חשוב לתת לכל דבר את שלו אחי, למרות שכל אחד עם מה שהוא רוצה להגיע אליו.... |
אתה צודק בקטע הזה, אני לא איזה בילדר. מעדיף יכולות אתלטיות על איך שהגוף שלי יראה למרות שבסופו של דבר שמגיעים ליכולת אתלטית גבוהה הגוף תמיד יראה טוב.
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 00:41. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ