|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() חבר'ה, אל תשאלו עם איזה בעיות אני מתמודד...
לצערי הרב כל המכונים שיש לי בעיר כל כך דפוקים שזה לא יאומן, אין שם את הדברים הבסיסיים שצריכים להיות במכון (דדליפט וסקוואט) וזה פשוט מאכזב שאני לא יכול להתאמן כמו שצריך ובמקום זה לבודד כל שריר ולהתאמן רק עליו. החלטתי שאני פשוט מוותר על כל זה ומתאמן ללא כל ציוד, לנסות לעלות במאסה כמה שאפשר ללא ציוד ואני לא כל כך יודע איך להרכיב את התוכנית. לפי מה שאני יודע ספרינטים זו דרך טובה לעלות במאסה, השאלה היא איזה מרחק או כמה שניות ריצה ומנוחה וכמה פעמים לבצע את זה, כי אני לא מעוניין לשרוף יותר מדיי קלוריות שאני לא יכול להחזיר. (גם ככה אני רזה) אשמח לעצות בקשר לשילוב בין אימוני ספרינטים למשקל גוף (מתח, שכיבות שמיכה, סקוואטים, בטן וכו'). בכל מקרה תודה! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() איך זה שאין לך במכונים דדליפט? כולה מוט של 20 ופלטות זה הדבר הכי בסיסי שיש
סקוואט עוד אני יכול להבין, לא בכל המכונים יש כלוב |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר מתחיל
|
![]() אין מספיק מקום והאמת שאני עשיתי דדליפט בהתחלה במכון עד שאחד המדריכים התלונן ואמר שזה מפריע לאחרים כאן ותופס מקום, אז לא הייתה לי ברירה.
Shuhar - תחפש בגוגל ותראה, בעיקרון השרירים האלה עובדים חזק גם בספרינטים אינטנסיביים. |
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
דעה על תוכנית אימונים | Sokuuu | אימונים | 28 | 14-02-11 07:02 |
תוכנית אימונים . | Nothing | אימונים | 12 | 07-02-11 16:54 |
תוכנית אימונים | nadavr1234 | אימונים | 4 | 05-01-10 17:10 |
שאלה| תוכנית אימונים שמתאימה ל 3 אימונים בשבוע | sonic | אימונים | 3 | 06-02-09 12:29 |
3 אימונים או 5 אימונים בשבוע ? (תוכנית abc) | Sense | אימונים | 16 | 01-11-08 12:51 |