|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() מה נשמע ?
התחלתי להתאמן לפני שלושה חודשים עם תוכנית ab. המשקלים עולים בסדר חוץ מהלחיצת חזה שאני קצת נתקע שם עם 65-70 קילו סה"כ שהייתי באיזור 72-73. (למה ?) חוץ מיזה.. מה אומרים על התוכנית ? (למסה.) מתאמן בab, כל אימון 3 תרגילים לשריר, 4 סטים ו8 חזרות. A (חזה, יד קדמית, רגליים) : חזה : לחיצת חזה כנגד מוט בלי שיפוע. חזה עליון על ספה בשיפוע עם משקולות. ופרפר במכונה/ מקבילים רחב לעיצוב. יד קדמית : מוט w עם משקולות בעמידה פטישים רגליים : לג פרס תרגיל לחלק האחורי של הרגל במכונה לא יודע איך זה נקרא פשיטת ברך תאומים בישיבה שוקל להכניס גם לאנג'ים בטן אני עובד על סיבולת. אימון b ( גב, יד אחורית, כתפיים) גב : פולי עליון מתח חתירה/ עיצוב במכונה יד אחורית : מקבילים צר עם משקל פשיטת מרפק עם מש' יד פשיטת מרפק בהטיית גו עם מש' יד כתפיים : לחיצת כתפיים בישיבה עם מוט חתירה עם מוט w הרחקת כתפיים עם משקולות יד וטרפזים אני עובד עם משקולות נראה לי לחיצת טרפזים זהו בת'כלס נתונים : גובה 1.73 משקל 67.5 מה לשפר מה להוסיף ומה להוריד, תודה ושבת שלום ! |
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
תוכנית חדשה+תוכנית שבועית לסיבולת לב ריאה | Ballantine | אימונים | 4 | 08-05-10 05:13 |
תוכנית 5x5 מחליפה לגמרי תוכנית אחרת? | idanoshri | אימונים | 3 | 26-03-08 16:54 |
רק היום -תוכנית תוכנית- | Lord Wolfang | אימונים | 1 | 05-03-08 13:59 |
עזרה|תוכנית לחזה לא ממש תוכנית כאילו איך לעבוד | idof11 | אימונים | 4 | 18-11-07 21:26 |