|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אהלן! אני מתאמן כבר כמעט חודש לפי התוכנית ולא רואה עלייה במשקל ובמסה.
הגובה שלי 175 המשקל 70 ונשאר 70. אני משתדל לאכול הרבה מנות פחמימות ביום (הרבה יותר מאשר לפני שהתחלתי בתוכנית) ובחלבונים אני מגיע כרגע לאזור ה-100 ג' (אני יודע שזה לא מספיק בעיקרון). איפה אני טועה? יכול להיות שבגלל שאני לא אוכל פחמימות, חלבונים ושומנים במידה המדוייקת? האם אני צריך לדחוס לעצמי כמה שיותר פחמימות כל הזמן נגד הרצונות של הגוף שלי? מה עושים? HELP! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() יכול להיות שאפילו אני רואה התפתחות קטנה של כרס, הצטברות של שומן בבטן. אולי אני לא מתאמץ מספיק ושורף אנרגייה.?? אני חושב שאני עושה הכל לפי התוכנית...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
נפיחון
|
![]() חח פעם ראשונה אני רואה תגובה כזאת על ss שמע עניתה לעצמך על השאלה. אתה לא מכניס בכלל חלבון. תתחיל לדחוף 3000 קל ביום!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() ואוו, זה הולך להיות קשה...
יש איזו שיטת חישוב קלה, או שכל דבר שאני מכניס לפה אני צריך לבדוק כמה קלוריות הוא? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
נפיחון
|
![]() מה ציפיתה להשיג מאסה וכוח בדרך קלה? זה לא בית זונות אחי צריך להשקיע.
קח מחשבון תזונה http://www.goleango.com/%D7%9E%D7%97...7%95%D7%AA.php אל תדאג,ככל שתעלה במשקלי העבודה ככה תיהיה רעב יותר. ממליץ לך על מוצרים שמלאים בקלוריות כמו:חמאת בוטנים,אגוזי מלך,חלב,חלבה וכו'.. 3000 קלוריות לא כזה נורא. חלבון תעשה משקל גוף כפול 2. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
מתחרה golden desert cup PL RAW
|
![]() תאכל והרבה בלי חשבון השומן שתעלה זה בסדר הרי שומן הופך לשריר
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
נפיחון
|
![]() ברור שכן. תראה את שוורצנגר. שריר הופך לשומן ושומן לשריר ככה זה.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() לדעתי כדאי שתתחיל לעשות ss
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() אתה לא באמת עושה את זה. אתה עושה בכאילו ss,
תתחיל לאכול והרבה ולהתחיל לשבור שיאים בתרגילים אני רוצה שתגיד לנו כמה זמן אתה תנוח בן סט לסט של סקוואט שהוא יתחיל להיות באמת כבד. מה המשקלים בתרגילים שלך? וכמה זמן אתה עושה את התכנית? |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() באמת איגור, זה מיתוס.
"רקמת שומן לא יכולה להפוך לשריר ורקמת שריר לא הופכת לשומן. מה שקורה בפועל הוא שעם תחילת האימונים חלה עלייה בנפח סיבי השרירים השונים, בעיקר אם משלבים אימוני כוח אינטנסיביים, ובמקביל חלה ירידה באחוזי השומן, במיוחד אם משלבים אימונים אירוביים נמרצים ותפריט מופחת קלוריות. גם אם אין שינוי משמעותי במשקל יהיה שינוי משמעותי בהיקפים. כשמפסיקים להתאמן נפסק גירוי השריר וזה גורם לירידה בנפח השרירי ובמקביל חלה עלייה קלה בכמות השומן, שתהיה מוגברת אם יש עודף קלורי." (מקווה שלא עברתי על חוקי הפורום) |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
כרגע סיימתי ארבעה שבועות, כרגע, סה"כ המשקל שלי בסקוואט עומד על 52 ק"ג. יש מצב שהתחלתי לא נכון את התוכנית, אבל לא רציתי להעמיס על הגוף על ההתחלה. אני נח בין דקה לדקה לשתיים בין כל סט. אשמח להכוונה ולתיקונים! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
נפיחון
|
![]() רגע רגע ב ss אתה נח בין דקה לשתיים? אתה אמור לנוח כמה שצריך שתרגיש שאתה יכול להמשיך לסט הבא אפילו אם זה 7 דקות..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
יש לי שאלה: לא מכיר אותך ואת הניסיון שלך, אבל אולי אתה יודע על איזו דרך אחרת, נורמלית יותר מss, להשיג גוף שרירי וחטוב באימונים, לא מנופח מדי, בלי לאכול כמו מכונה, אלא רגיל ונורמלי? פשוט אני לא רואה את עצמי אוכל 3000 קלוריות ביום. חישבתי וזה פשוט נראה לי מעל ליכולות של הגוף שלי. זה פשוט המוןןן! אני מכיר מישהו שמתאמן פעמיים בשבוע בערך, אוכל נורמלי בלי לטרוף, ויש לו גוף סבבה. זה הכל בגנים? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() גנים+סטרואידים....
ולהגיע ל3000 קלוריות ביום זה כלום תחשב רק כמה זה שאוורמה בלאפה בצהריים וכמה פיצות בערב ותבין לבד שזה לא הרבה כל כך וככל הנראה משהו לקוי באימונים שלך- בתכנית שאתה מתאמן אתה אמור להיות רעב כל הזמן ולאכול כמו מטורף |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
חבר פעיל
|
![]() אל תבלבל את הילד.
ואתה לא חייב 3000 קלוריות, תאכל כמה שצריך בשביל שתעלה לפחות חצי קילו כל שבוע. בקיצור תתחיל לקרוא מאמרים, כתבות ואם יש לך זמן אז את הספר ss |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
חבר פעיל
|
![]() שומע אחי צר לי לבאס, קח את מה שאני אומר בתור הערה בונה.
סקוואט 52קילו זה משקל מצחיק, כאילו אני רואה ילדודס מקלות עושים 60קילו, בטח שלא תתפתח עם משקל כזה. שתגיע לסקוואט של כפול 1.5 ממשקל גוף אתה תראה שאתה תגדל. תתחיל לאכול המון, 100חלבון ביום זה לא הרבה נשמה אחי הקטן מגיע לזה, 2חתיכות חזה עוף טונה וכמה מוצרי גבינה זה 100חלבון אתה בא להגיד לי שזה הרבה..? תתקדם עם המשקלים ואתה תגדל, חוץ מזה שבss אתה לא אמור לגדול בהגזמה, למרות שאתה כן תראה שינוי גדול לפי דעתי בגב וברגליים, ss נותנת את כל הפלוסים שלה אחרי שאתה מסיים אותה עם משקלים מכובדים. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
|
![]() נפסיק לבלבל תילד כשהוא יקרא מה הוא בדיוק עושה יש פה אחלה מאמר על זה בפורטל(לי עזר בהתחלה המון) ויש את הספר והdvd של ריפטו ברגע שהוא יבין מה הוא עושה ולא פשוט יעשה כמו תוכי הוא יתקדם ויגדל
|
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
לא רואה תוצאות במשקל, התפריט שלי: | Reflect | תזונה ותוספים | 9 | 22-10-10 01:44 |
אני לא רואה תוצאות סעמקק כנסו! | FDCVCVFB | אימונים | 6 | 19-06-09 00:53 |
די משתגע לא רואה תוצאות!!! | bored2death | פיתוח גוף-כללי | 29 | 14-01-09 22:52 |
קצת עזרה אולי- לא רואה תוצאות כל כך | ROCK84 | תזונה ותוספים | 13 | 04-03-08 18:03 |