|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() אז לאחר שלושה חודשי חיטוב אני באמת חושב שאני לא מסוגל לרדת יותר
(חודשיים של חיטוב מאוד קשה וחודש דל-פחמימה ביותר + שילוב של המון אירובי) וגם אם כן הדבר לא ישתלם לי מבחינת איבוד השריר הקיים. חשוב לי להזכיר לפני כן שלפני שלוש שנים ירדתי 33 קילו במכה (ממש בקצת זמן..), וכמו שירדתי אותם מהר ככה גם הבנתי כמה טיפש יצאתי ונשאר לי עודף עור. המבינים קצת יותר בתחום ישימו לב שיש עודף עור בבטן (התחתונה בפרט) שפשוט לא יזוז עד שהגוף יסתגל, ישנם גם שרידים בחזה, אני מעלה יחסית הרבה תמונות כדי לקבל הערכת אחוז שומן כמה שיותר מדוייק מהגולשים, כי יש לי גוף קשה מאוד להערכה מבחינת אחוז שומן עקב עודף העור שלי, צריך עין מאוד טובה כדי לשים לב. בכל מקרה, אני אובססיבי אחושרמוטה מבחינת תזונה אימונים וכל התחום ואני באמת רוצה לקבל פידבק לגבי הגוף מבחינת שיפור, אחוזי שומן וכו' רוצה לציין שלא התאמנתי משהו כמו 9 חודשים וכשחזרתי מיד נכנסתי לחיטוב כדי להגיע לאחוז שומן נמוך ולהתחיל מאסה מ"אפס", התכנון הוא להכנס ביום רביעי (ערב חג ![]() אז אחרי כל החפירה מקווה שהפידבקים יהיו טובים ![]() נתונים : 174 79-81 קילו אחוז שומן לא ידועעעע (חלק מהתמונות מצב קר חלק חם, כולן בהפרש של שבוע שבוע וחצי אחת מהשנייה..) מצטער בחלק מהתמונות האיכות גרועה.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
חיטוב חיטוב חיטוב, אחוז שומן ?? | msi123 | גלריות הגולשים | 11 | 20-05-11 21:02 |
גב חיטוב :עד מתיי חיטוב 2010 (: | dror | גלריות הגולשים | 7 | 01-06-10 00:02 |