|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() שלום,
רציתי להתייעץ אתכם לגבי תוכנית האימונים שלי, המצב הוא כזה: עד היום לא התאפשר לי ללכת לחדר כושר יותר מ-3 פעמים גג בשבוע בגלל העבודה... הייתי הולך פעמיים בשבוע ואם מתמזל מזלי, אז גם פעם שלישית, ותוכנית האימונים שלי היא AB עם פיצול כזה: A: חזה, יד אחורית, כתפיים B: גב, יד קדמית, רגליים עכשיו עקב שינויים בעבודה, אני אוכל ללכת 5 פעמים בשבוע בכיף... ואני חושב ש-AB 5 פעמים בשבוע זה לא הכי טוב למטרות שלי? (גדילה, מאסה עד סוף ינואר, פברואר) איזה פיצול אני כן אוכל לעשות ל-5 אימונים בשבוע שישרת הכי טוב את הגדילה? התרגילים שהייתי עושה הם ככה: A חזה: bench press: פירמידה, 3 סטים, 12,10,8 חזרות עם משקל עולה פרפר במכונה: פירמידה, 3 סטים לחיצת חזה עם משקולות ב-60 מעלות: פירמידה, 3 סטים כתפיים: shoulder press: פירמידה, 3 סטים חתירה לסנטר עם מוט W: פירמידה, 3 סטים shrugs: פירמידה, 3 סטים יד אחורית: dips, כמה שיותר, 4 סטים Close Grip Bench Press, פירמידה, 3 סטים B גב: פולי עליון אחיזה רחבה: פירמידה, 3 סטים חתירה במכונה: פירמידה, 3 סטים יד קדמית: פריצ'ר מוט אחיזה צרה: פירמידה, 3 סטים פריצר מוט אחיזה רחבה: פירמידה, 3 סטים פטישים: 3X12 רגליים: תאומים במכונה: 3 סטים, בין 20 ל-30 חזרות לג פרס במכונה: פירמידה, 3 סטים |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
שינוי תוכנית אימונים | NewBB | אימונים | 11 | 11-10-11 23:31 |
שינוי תוכנית אימונים | GuidingLight | אימונים | 0 | 24-06-10 13:17 |
שינוי תוכנית אימונים | maorsh | אימונים | 12 | 25-10-07 10:03 |