|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
נפיחון
|
![]() מה אתה דפוק? אתה בן 17? בהמה חבל על הזמן..כל הכבוד.חזה קצת בפיגור אבל תכלס נראה מצויין.איזו תוכנית אתה עובד? סתם מעניין.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() סייקלים מחוזריים של fbw שכוללים:
סייקל 1- peak טווח חזרות 1-3, משך הסייקל 1 חודש סייקל 2- strength טווח חזרות 3-6 ,משך סייקל 1 חודש סייקל 3- היפרטרופיה טווח חזרות 6-10, משך הסייקל חודש וחצי סייקל 4- מנוחה פעילה למשך שבועיים שבה אני לא מרים משקולות לא מתאמן בכלל, אבל די אקטיבי. ואז הסייקל חוזר הפוך מתחילים מהיפרטרופיה ומסיימים ב peak וחוזר חלילה. עריכה: עד עכשיו סיימתי חצי מחזור, אחרי פסח מתחיל את החצי השני כמו שפירטתי כאן, מתאמן 8 חודשים מהן 4 חודשים כמו מסטול ערס. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() גוזף?
ונראה טוב אחלה רגליים |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
נפיחון
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() כן השם שלי זה יוסף, באנגלית ה י' הופכת ל j
למשל יעקוב הופף ל ג'ייקוב, יוסף ל גו'סף ותודה ![]() IGOR- שבועיים מנוחה כי צריך לנוח מכל העניין ואני בטוח שאני אחזור יותר חזק אחרי פסח, מה גם זה סמן טוב לעשות מסאזים במכבי טבעי ולשחרר את הגוף. זה עובד טוב על הגוף שלי באופן הזה, לא מעוניין לשנות כלום. אם אתה רוצה להעמיק בידע באימונים תקנה את הספר: encyclopedia of muscle&strength מ amazon.com לא ייקחו ממך מכס. http://www.amazon.com/Encyclopedia-M...3590650&sr=8-1 שמתי לה שהמחיר עלה, כשאני קניתי זה עלה 8.99$, אבל הספר הזה שווה, יקנה לך ידע רחב באמונים. תזונה זה גם דבר חשוב, אני עושה חיטוב לפי השיטה של ד"ר מאורו דה פסקל(הוגה השיטה ANABOLIC DIET). נערך לאחרונה על ידי Etion, 23-04-11 בשעה 23:25. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() כע אני זוכר ראיתי תמנונת שלך פעם בפייסבוק דרך איזה אחת
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() Miriam kantor במקרה? חחחחח
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
נפיחון
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() תודה
![]() תנסה גם אתה אולי זה יעבוד גם עליך. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() חח לא איזה מורן
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() כן חחח
עזוב אני לא מפרסם פה פרטים על עצמי |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר מתחיל
|
![]() שור רציני!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() גוף חזק ביותר ... אבל אתה עדיין עם אחוזי שומן גבוהים אני מקווה שתצליח לשמור על המאסה!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
חבר מתחיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
אחרי תמונות גב מתחילה זרימה של תמונות ידיים? זורמים. | טייני | גלריות הגולשים | 12 | 03-09-09 22:55 |
תמונות חדשות מהיום, בהתאם למה שאמרו תמונות ברורות וטובות! תגיבו!! | BlueNinja | גלריות הגולשים | 32 | 22-11-08 17:04 |
[תמונות] מתאמן שלושה שבועות תמונות מההתחלה ותמונות עכשיו | TAMIRSUS | גלריות הגולשים | 39 | 05-10-08 14:43 |
תמונות/טראי בראור/Trey Brewer-תמונות עדכניות | HardCor3 | פיתוח גוף תחרותי | 34 | 17-08-08 03:22 |
תמונות, הרבה תמונות - בראנצ', קורמייר, הנרי, וולף, רול ועוד.. | SiX PACK | פיתוח גוף תחרותי | 29 | 18-05-08 21:54 |