|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() שלום לכולם אני חדש כאן בפורום ויש לי שאלה קטנה, אני מחפש תוכנית טובה.
אני מתאמן כבר בערך חמש חודשים ואני רוצה להתקדם בתוכנית ומחפש תוכנית טובה. עד עכשיו התאמנתי עם ab והתקדמתי לא כל כך הרבה במשקלים האמת.. אני בן 13.9 שוקל 52 גובה 164 בתקופת מסה כמובן. השאלה שלי היא אם ss תהיה התוכנית הטובה ביותר בשבילי, או מצד שני ab תהיה טובה יותר? תודה רבה לכולם. נערך לאחרונה על ידי aviad565, 24-01-11 בשעה 16:20. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() אם אתה בתקופת מסה ולא עלית במשקלים או שאתה לא אוכל נכון או שאתה לא מתאמן נכון.
בכל מקרה בגיל שלך עדיף לך להתאמן על תרגילים מורכבים וטכניקה(בעצם בכל גיל כמעט) זה יעזור לך להמשך הדרך. לדעתי ss אבל לפני שאתה עושה ss תשתדל לקרוא טוב טוב על התוכנית ולהבין מה עומד מאחוריה , איך מבצעים את כל התרגילים נכון לפני שאתה מעמיס משקל (אל תשכח שאתה מתחיל את תקופת גיל ההתבגרות זה גיל קריטי אם תעבוד נכון אתה תהנה מהתוכנית) |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר מתחיל
|
![]() מבוססת על שישה תרגילים בעצם לפי מה שהבנתי?
היום ניסיתי חלק מהתרגילים, דדליפט,פרס,סקוואט... המאמן אמר שהטכניקה שלי טובה.. יש לשפר סקוואט אבל בסה"כ אני עובד טוב. אני מתחיל עם 40 קילו דדליפט בנתיים... 30 קילו סקוואט חופשי (אין לנו מעמד בחדר כושר). החדר כושר שלנו עובר שינויים, אין לנו ספות כרגע מביאים חדשות.. מביאים גם לג פרס - אני יצטרך להשתמש בו ? מביאים מעמד לסקוואט, למוט חופשי.. עד עכשיו היה בסמית' אבל עבדתי בחופשי עם משקל נמוך כדי לא להפיל חח.... בקיצור להתחיל ss אתה אומר? זה אומר לאכול הרבה, לעלות משקלים, וטכניקות טובות ? סקוואט בנץ' פרס דדליפט פאוורקלין פרס חתירה אלו התרגילים הבונים את התכנית? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() כן. לאכול הרבה,לעלות במשקלים,להקפיד על טכניקה טובה ככל האפשר,לישון המון.
והתוכנית בנויה ככה A: Squat 5x3 Bench 5x3 Deadlift 5x1 B: Squat 5x3 Press 5x3 Powerclean 3X5 או חתירה אז זה 5X3.
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר מתחיל
|
![]() אני לא יודע את טכניקת הפאוור קלין, אני יעשה חתירה, 5 חזרות 3 סטים כן ?
טוב אחי תודה רבה.... נתחיל קצת להפציץ ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() א. "אצטרך" ולא "יצטרך".
ב. אם חסר לך איפה להניח את המגבת אז הלג פרס יכול להיות אחלה מעמד.
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() מאוד מאוד מאוד מאוד חשוב שתדע בדיוק מה אתה הולך לעשות לפני שאתה מתחיל את התוכנית. תחרוש את האינטרנט עם הסברים על התרגילים המורכבים - מומלץ מאוד לקרוא את הספר של ריפטו ולראות את הDVD שלו, שניהם נקראים Starting Strength. לאכול הרבה כבר כולם יגידו לך, אבל הרבה אנשים לדעתי לא מפנימים שצריך טכניקה טובה מאוד בשביל להתקדם בתוכנית כמו שצריך. צריך לתרגל את זה הרבה. לצלם את עצמך בתרגילים זה משהו שעוזר, אפשר גם להעלות לפה סרטונים ויגידו לך ביקורת על הטכניקה.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
עוסק ב:: גירבוץ
חדר כושר: לא זמין
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#10 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ב. הנה דוגמא ל"מגבת" שדיברת עליה: קולמן מבצע לג פרס במשקל עצום 2300 פאונד = 1045.5 ק"ג http://www.youtube.com/watch?v=W5IPdMUl8WY . נערך לאחרונה על ידי semo2011, 25-01-11 בשעה 11:06. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() נו ו...??? קולמן גם מסתובב עם בית מרקחת בכיס ואוכל בכדורים יותר מכל מה שאתה אוכל ביום..מה אתה משווה בכלל בודיבילדר זוכה אולימפיה לילד בן 14 או לכל מתאמן אחר פה בפורום..לרוב האנשים פה סקוואטים ודדליפט לא רק שיותר מיספיקו גם יביאו אותם לתוצאות הכי טובות בכל פרמטר..גדילה או כוח
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
עכשיו סקאוטים ודדליפטים סבבה תרגילים טובים אבל יש עוד תרגילים והלחיצת רגליים הוא אחד התרגילים הטובים לרגליים. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
מתחרה golden desert cup PL RAW
|
![]() ציטוט:
דדליפט וסקואט זה תרגילים שמפרישים הרבה הורמון גדילה כי רוב השרירים בגוף עובדים בהם |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() ליידי (צצצצ) באג...כבר ראיתי שיש לך כישרון לחרטט ולהוציא דברים מהקשרם או שזה משהו בהבנה שלך אז נעשה לך העתק הדבק + הסבר עם בדידים...
פותח הפוסט שאל: מביאים גם לג פרס - אני יצטרך להשתמש בו ? (כחלק מהתוכנית SS)צ heavy ענה לו: אם חסר לך איפה להניח את המגבת אז הלג פרס יכול להיות אחלה מעמד ..האמת שזה בדיוק מה שאני עושה עם המכשיר הזה ואז ההוא הביא תסרטון של קולמן בלי קשר לחיים ...ואתה התחלת לדבר שטויות.. עכשיו בוא תסביר לי איך בנאדם שעושה 3 סקוואטים כבדים יחסית לרמה שלו בשבוע ולפחות פעם דדליפט אם לא יותר וכל אימון אמור לשבור את הPR שלו יכול להיעזר בלג פרס??? |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() Heavy זילזל במכשיר כמו שרובכם אוהבי הss עושים, מתקן לתליה למגבת, נו באמת.
אני באתי ואמרתי שזה תרגיל מצויין.השוותי אותו לאיזה משהו ? לא, נכון? פה נגמר הסיפור.לא אמרתי להשתמש בזה בתוכנית או בכל דבר אחר. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() אני הבאתי את הסרטון כדי להגיד לכם שאם רוני קולמן משתמש במכשיר הזה אז כנראה שהוא לא רק לתליית מגבות.. כי ככל הנראה (אולי, רק אולי) רוני קולמן מבין יותר ממני ומכם במה שיעזור לו ולאימון שלו..
אז תפסיקו עם השטויות וכל מכשיר בחדר כושר יעזור לאימון, ולא חייבים להינעל על הSS ה(Suck Suck) שלכם.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
חבר פעיל
|
![]() עכשיו חכה לתגובה מקובה שהוא יגיד שהוא על ממתקים אז זה לא נחשב :d
|
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
ספת כושר (לא בשבילי לחבר) | Muscleup | אימונים | 4 | 14-06-10 13:12 |
תופעת ה"עזוב זה יותר מדי משקל בשבילך" | Tapit | פיתוח גוף-כללי | 48 | 01-07-09 18:13 |
מה יותר מתאים בשבילי לדעתכם | SaharKazes | אימונים | 8 | 01-06-09 14:18 |
איזה אבקה יותר כדאי בשבילי | young_man | תזונה ותוספים | 10 | 12-03-09 11:07 |
IsoGanir או סיריוס מאסס מה יותר כדאי בשבילי | Guy- | תזונה ותוספים | 9 | 05-03-09 19:49 |