|
פיתוח גוף תחרותי בפורום זה יהיו שיחות על תחרויות, אירועים, ומפתחי גוף בארץ ובעולם. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
עוסק ב:: מדריך חדר כושר מוסמך מבית וינגייט ע"ש נט הולמן
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
הושעה
|
![]() דווקא מגניב, נראה הרבה יותר נגיש ובעל אופי מגושי שעמום כמו קאטלר... מזכיר טיפה את זבולון מושיאשווילי בפנים אגב.
#3 |
חבר פעיל
|
![]() חחח הוא צב נינג'ה
|
![]() |
![]() |
#4 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() בונא שמראים אותו מתאגרף עם הגב אלינו, זה כ"כ מבליט לו את הגב משהו מפחיד.
ולא חושב שזאת שריטה חח דווקא כיף לראות שיש להם ראש מעבר לbb
#5 |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() חחח חולה נפש
איזה בן אדם גדול |
![]() |
![]() |
#7 |
מתחרה golden desert cup PL RAW
|
![]() חחחחח דפוק בראש
|
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
עוסק ב:: מדריך חדר כושר מוסמך מבית וינגייט ע"ש נט הולמן
|
![]() יש לו שריטה אבל שריטה זה לא בהכרח דבר רע
|
![]() |
![]() |
#9 |
מקום 2 עד 90 ק"ג ב-golden desert cup PL RAW
עוסק ב:: ברמן
חדר כושר: גרייט שייפ
|
![]() אי אפשר להצליח ברמות האלה בלי שום סוג של שריטה...
#10 |
חבר מתחיל
|
![]() כשהוא מתאגרף הוא דומה לצב נינג'ה חחחחחחחחח
|
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() תכלסס עכשייו מתאגרף מקצועי בא ורב איתו .. מי אתם חושבים שינצח ? (אם אתם אומרים שהמתאגרף המקצועייי זה אומר שכל המסה הזאת, ואין לו כוח .)ועכשיו אתם בטח תתחילו לצחוק תגידו זה קשור לטכניקה וזה וזה , אבל בנאדם כזה שנותן אגרוף עם גודל מסה כזה ובטח גם כוח יכול להפיל בנאדם אני חושב על המכה הראשונה.. קיצר אני מת לתשובה מכם
#12 |
Banned
|
![]() הנה תשובה-המתאגרף יאכל אותו בלי מלח.
|
![]() |
![]() |
#13 | |
|
![]() ציטוט:
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
|
![]() |
![]() |
#14 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני הסברתי ואני יודע שאתה אומר בגלל הטכניקה אבל מה שאני מנסה להסביר כבר רשמתי בהודעה עצמה אז תקרא אותה שוב.. מזה משנה אם הבנאדם יודע לתת אגרוף נכון? קצת למידת טכניקה של הבאדיבילדר הוא לא מתאמץ ומפיל אותו
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() אם כבר אז לא בודיבילדר למה אין להם כח בגרוש.. תביא איזה pl או סטרונגמן כמו מריוס(שאין לי מושג איך הולך לו בקריירה החדשה) שילמדו קצת אגרוף ויעשו קצת קארדיו ומישהו בקטגוריית משקל שלהם ויש להם סיכויי לנצח.
|
![]() |
![]() |
#16 | |
|
![]() ציטוט:
אתה כל כך אדיוט שזה מביך! והדבר המעצבן הוא שאתה בטוח שאתה צודק בהכל....אתה יותר מידי מביך בשטויות שאתה מדבר ותלמד כבר לנסח הודעה כמו שצריך כי אי אפשר להבין כלום ממה שאתה מנסה לומר
|
![]() |
![]() |
#17 |
הושעה
|
![]() מאריוש פודזיאנובסקי עבר לmma ודי נכשל שם בינתיים - והוא עוד ספורטאי בענף פונקציונאלי שגם מצריך קרדיו וטכניקה מסוימת. בוב סאפ הובס קשות ע"י מירקו קרו קופ (וע"י כל לוחם נורמלי אחר שהוא נלחם נגדו) שהיה באותה תקופה קל ממנו ב50 קילו. אני בעצמי התקשיתי נגד יריבים זריזים, טכניים ומנוסים ממני שקלים ממני ב-20 קילו לפחות כשהתחלתי להתעסק באיגרוף תאילנדי. יש באיגרוף דברים שקשה לקלוט רק מהסתכלות. ללימוד טכניקה של אגרוף או בעיטה יכול לקחת שבוע - אבל טקטית לדעת להשתמש בזה ולהביא את זה לרמה של רפלקס זה משהו שלוקח שנים בהרבה מקרים.
לא אוהבים בפורום ישראלבודי אנשים לא חטובים למרות שתהליך חיטוב הוא חיוני לפיתוח גוף | בריאות חדר כושר תל אביב | חדר כושר חיפה | מועדון כושר | חדר כושר חדר כושר רמת גן נערך לאחרונה על ידי Antonator1, 11-12-10 בשעה 12:05. |
![]() |
![]() |
#18 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
#19 |
הושעה
|
![]() משקל קובע באמנויות לחימה כשלמשל מתחרה במשקל 100 קילו נלחם נגד מישהו במשקל 60 קילו, אבל מעל 80-85 קילו זה כבר לא כל כך קובע, במיוחד ברמות החובבניות.
#20 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
משקל כן עושה הבדל, אבל ברור שזה לא מה שיכריע את הקרב. (אני לא מדבר על הפרש של 30-40 קילו ששם הקרב כבר מוכרע, אלא גם 10-15 קילו זה יתרון, אבל בוודאי שלא מכריע את הקרב) נערך לאחרונה על ידי BodyKilo, 11-12-10 בשעה 15:14. |
|
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|