|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() שלום חברים
רציתי לדעת אם מישהו מכיר מולטי טרינרים ויודע להמליץ לי או למה לשים דגש בקניה /חברות טובות יותר/פחות וכו ..... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() אני מציע שכל אחד שרק נכנס לפורום צריך איזה שבועים "היכרות" עם הפורום ואז לשאול שאלות.
קיצר אחי אין למה לקנות חבל על הכסף, אם יש לך מקום מתאים תקנה מוט אולימפי ופלטות. הצעצוע ההוא לא יקדם אותך לאף מקום |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר מתחיל
|
![]() יש לי כבר מוטות ופלטות ,
הענין שבשביל חזה צריך או מולטי או לפחות כורסא , ובמולטי יש גם אפשרויות לשלב תרגילים טובים ליד אחורית קידמית וגם בנוסף לחזה |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() ציטוט:
הוא יהיה חסום מלענות למשך שבועיים ![]() קיצר תקנה כלוב ספה מוט ופלטות אם אתה מתכוון להתאמן בבית
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() אין דבר כזה אחי , לא ממליצים לדבר כזה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() הייתי כותב מאמר שלם על כמה זה פשוט וזול להתאמן בבית אם יותר מ5 אנשים היו קוראים את זה.
זה בעייתי להגיד לאנשים לעשות משהו בלי שהם יבינו למה, רוב הסיכויים שהם פשוט לא יעשו את זה, וכדי להסביר למה בצורה שהמתאמן הממוצע יבין צריך כמה דפים.
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
מקום 2 עד 90 ק"ג ב-golden desert cup PL RAW
עוסק ב:: ברמן
חדר כושר: גרייט שייפ
|
![]() אתה מתאמן בבית?
והבעיה שצריך כלוב ובעיקר מקום לכלוב, אצלי לפחות יש שעות שההורים ישנים וכו' וזה מתנגש. לא תמיד זה ככ פשוט ולא לכולם יש 5000-10000 ש"ח נזיל להשקעה חד פעמית.
![]() |
#8 |
מתחרה golden desert cup PL RAW
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
עוסק ב:: לאכול כל היום
חדר כושר: ביתי
|
![]() אני לא מבין מה רע באימון בבית אני השקעתי באזור ה 2000 שקל על כל העסק( מציאות מיד 2 )
והאימון שלי לא פחות אפקטיבי.. ולא חייב כלוב מספיק ספה שהראק נפרד ממנה. אין להשוות מכון לציוד ביתי סטנדרט מבחינת נוחות גיוון וכמות התרגילים אבל יש אנשים שזה פתרון יעיל בשבילם ו boze מולטי זה פשוט ביזבוז עדיף לך לקנות ספה עם ראק או משהו ויעלה לך אותו הדבר.
![]() |
#10 |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() אם יש לך ראק וספה זה גם אחלה....
מקום למתח יש?
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
המלצות מולטי-ויטמין | King1 | תזונה ותוספים | 41 | 17-10-08 23:56 |
מולטי טרינר?. | ecliptic | אימונים | 18 | 07-12-07 00:56 |
קניית מולטי טריינר | nitz2005 | אימונים | 5 | 22-11-07 15:03 |
מעוניין לקניית אבקה.. צריך המלצות | yatir1234 | תזונה ותוספים | 13 | 17-09-07 07:49 |
"מולטי טרינר" - אפשר בעזרתו לפתח גוף? | Winner | פיתוח גוף תחרותי | 16 | 16-05-07 17:26 |