![]() |
צריך המלצות בקניית מולטי טרינר
שלום חברים
רציתי לדעת אם מישהו מכיר מולטי טרינרים ויודע להמליץ לי או למה לשים דגש בקניה /חברות טובות יותר/פחות וכו ..... |
אני מציע שכל אחד שרק נכנס לפורום צריך איזה שבועים "היכרות" עם הפורום ואז לשאול שאלות.
קיצר אחי אין למה לקנות חבל על הכסף, אם יש לך מקום מתאים תקנה מוט אולימפי ופלטות. הצעצוע ההוא לא יקדם אותך לאף מקום |
יש לי כבר מוטות ופלטות ,
הענין שבשביל חזה צריך או מולטי או לפחות כורסא , ובמולטי יש גם אפשרויות לשלב תרגילים טובים ליד אחורית קידמית וגם בנוסף לחזה |
ציטוט:
הוא יהיה חסום מלענות למשך שבועיים :) קיצר תקנה כלוב ספה מוט ופלטות אם אתה מתכוון להתאמן בבית |
אין דבר כזה אחי , לא ממליצים לדבר כזה
|
הייתי כותב מאמר שלם על כמה זה פשוט וזול להתאמן בבית אם יותר מ5 אנשים היו קוראים את זה.
זה בעייתי להגיד לאנשים לעשות משהו בלי שהם יבינו למה, רוב הסיכויים שהם פשוט לא יעשו את זה, וכדי להסביר למה בצורה שהמתאמן הממוצע יבין צריך כמה דפים. |
אתה מתאמן בבית?
והבעיה שצריך כלוב ובעיקר מקום לכלוב, אצלי לפחות יש שעות שההורים ישנים וכו' וזה מתנגש. לא תמיד זה ככ פשוט ולא לכולם יש 5000-10000 ש"ח נזיל להשקעה חד פעמית. |
ציטוט:
|
אני לא מבין מה רע באימון בבית אני השקעתי באזור ה 2000 שקל על כל העסק( מציאות מיד 2 )
והאימון שלי לא פחות אפקטיבי.. ולא חייב כלוב מספיק ספה שהראק נפרד ממנה. אין להשוות מכון לציוד ביתי סטנדרט מבחינת נוחות גיוון וכמות התרגילים אבל יש אנשים שזה פתרון יעיל בשבילם ו boze מולטי זה פשוט ביזבוז עדיף לך לקנות ספה עם ראק או משהו ויעלה לך אותו הדבר. |
אם יש לך ראק וספה זה גם אחלה....
מקום למתח יש? |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 19:56. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ