|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() שלום,
קניתי היום serious mas אני לא יודע בדיוק איך להשתמש בא יש לי שאלה אני לא יודע בדיוק כמה לקחת מנות ביום וכמה גרם כול מנה, וכמה גרם של מנה אחרי אימון ועוד משהו אני צריך לבנות תוכנית חדשה של אימונים אם אני נגיד לוקח את הserious mas נגיד תוכנית יותר קשה? וגם שמעתי שצריך לשתות המון מים כול יום אם אני לוקח איזה שהיא אבקה נתונים: גובה 1.80 משקל:70 תודה לעוזרים |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
מנהל מקצועי - תוספי תזונה
|
![]() הי.
קודם כל אני אתחיל בכך,שלא קונים מוצר,מכל תחומי החיים (לא רק תוספי תזונה) לפני שאנחנו יודעים בוודאות שאנחנו באמת צריכים. מינון האבקה אמור להיות בהתאם ל"חור" בתפריט,בהתאם למה שחסר לך. לדוגמא אתה צורך משהו כמו 2500 קלוריות מאוכל וחסרים לך 600 קלוריות כדי להיות באותו אפקט אנאבולי-מאזן קלורי חיובי,אז תצרך 600 קלוריות מהאבקה. כף הגשה שנימצאת בתוך הserious mass שווה ערך לכ600 קלוריות טיפה יותר.
![]() |
#3 |
חבר מתחיל
|
![]() אבל כף הגשה שם 250 גרם שזה אמון אני מפחד לקחת הרבה כול כך
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
מנהל מקצועי - תוספי תזונה
|
![]() ליתר דיוק.
כף הגשה אחת מהserious mass שווה 168.5 גרם. זה לא כ"כ הרבה יחסית לגיינרים אחרים. יש הבדל בין כף הגשה למנה. מנה שווה 2 כפות הגשה,ע"פ הוראות היצרן. כף הגשה זו הכף הנימצאת בתוך האריזה.
![]() |
#5 |
חבר מתחיל
|
![]() תודה עזרה לי מאוד
ורציתי לשאול עוד משהו כמה גרם של אבקה אני צריך לקחת אחרי אימון וכמה גרם אבקה ביום שאני לא מתאמן אני מתכוון בכף הגשה יש גרם שאני רואה כמה אני שם |
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
שאלה|מה ההבדל בין CHAMPION MASS לSerious Mass? | chensalman | תזונה ותוספים | 2 | 20-05-09 19:42 |
שאלה בקשר לserious mass | Amit-Bo | תזונה ותוספים | 6 | 10-05-09 15:41 |