|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() לא מזמן קניתי אבקת גלוטמין, ואני צריך עזרה קטנה
איך אני אמור לחשב את כמות הצריכה? צריך גם להשתמש בימים ללא אימון? תודה. בני .ב. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
דיאטן קליני וספורט
|
![]() אם אתה מתאמן בעצימות מאוד גבוהה, שלב 10 גרם ביום.
עצימות בינונית, 3-4 אימונים בשבוע, שלב 5 גרם ביום. עדיף בארוחה השניה לאחר אימון (לא מיד לאחר אימון) והכי טוב לפני השינה. בברכה גל ציון-פור
דיאטן קליני וספורט B.Sc RD בוגר החוג למדעי התזונה - המרכז האוניברסיטאי אריאל שבשומרון. בוגר קורס תזונת ספורט מטעם הדסה אופטימל - מכון וינגייט מדריך חד"כ מוסמך - מכון וינגייט אחראי תחום תזונה בחברת ישראלבודי ניתן לפנות אלי ישירות במייל galzp@israelbody.org או בפייסבוק https://www.facebook.com/galzpdiet?ref=hl |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר מתחיל
|
![]() תודה על העזרה.
עוד כמה דברים אם תוכל לעזור לי, * לצרוך גם בימים שאני לא מתאמן? * אני מתאמן 3 פעמים בשבוע (יום אחד אימון יום אחד מנוחה) עם משקל רב (עד המקסימום שאני יכול להרים) 3-4 סטים 4-7 חזרות. אני מחלק את האימונים ל2 עד 3 קבוצות שרירים באימון- דוגמא: ראשון: דו-ראשי וחזה. יום שלישי: יד אחורית, גב, ובטן וכו... אני יכול לצרוך 10 גרם? תודה רבה |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
עוסק ב:: ברזלים
חדר כושר: Gold Gym
|
![]() גל, אם אתה יכול לענות לי על זה בבקשה -
אני משתמש בניטרוס של סינטרקס ואמרו לי שזה לא הולך טוב ביחד עם שימוש בגלוטמין. עכשיו בגיינר שאני משתמש בו (פרו בודי גיינר) יש משהו כמו 4 גרם גלוטמין במנה ! ואני שותה אותו ביום של אימון פעמיים ביום.. אז מה עושים בנידון? (חבל שלא חשבתי על זה קודם לפני שקניתי..)
![]() |
#5 | |
דיאטן קליני וספורט
|
![]() ציטוט:
בברכה גל ציון-פור
דיאטן קליני וספורט B.Sc RD בוגר החוג למדעי התזונה - המרכז האוניברסיטאי אריאל שבשומרון. בוגר קורס תזונת ספורט מטעם הדסה אופטימל - מכון וינגייט מדריך חד"כ מוסמך - מכון וינגייט אחראי תחום תזונה בחברת ישראלבודי ניתן לפנות אלי ישירות במייל galzp@israelbody.org או בפייסבוק https://www.facebook.com/galzpdiet?ref=hl |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
דיאטן קליני וספורט
|
![]() ציטוט:
בכל מקרה, ליתר ביטחון, אל תיקח ניטרוס יחד עם הגיינר בו זמנית. גם ככה הוראות השימוש מדברות על בטן ריקה. בברכה גל ציון-פור
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
עוסק ב:: ברזלים
חדר כושר: Gold Gym
|
![]() ציטוט:
ואפרופו כבר הזכרנו את הצריכה שלו ,איך אתה ממליץ לקחת את התוסף? שמרתי הרבה גירסאות , הרוב אמרו סקופ (5 גרם) לפני האימון וסקופ אחרי האימון. עכשיו בהוראות של המוצר באתר , רשום לקחת 45 דקות לפני אימון 2 סקופים... מה לדעתך הכי טוב? יש לאמר שאתמול פעם ראשונה ניסיתי את המוצר, ולקחתי 5 גרם לפני האימון ו5 גרם אחרי. והיה פאמפ טיפה יותר מהרגיל, לא שמתי לב לעלייה מיוחדת בכח. אולי בכל זאת עדיף שאני אנסה 2 סקופים (10 גרם) לפני האימון?
![]() |
![]() |
#8 |
דיאטן קליני וספורט
|
![]() מוצרי no כמו הניטרוס לוקחים לפני האימון. אין טעם לקחת לאחר האימון.
קח 2 כפיות 30-45 דקות לפני האימון (10 גרם), סביר להניח שתרגיש pump הרבה יותר משמעותי. עדיף על בטן ריקה, כלומר שעה וחצי-שעתיים לאחר ארוחה. בברכה גל ציון-פור
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
ואיך זה? | tipakess | אימונים | 3 | 16-10-07 19:45 |
גלוטמין פפטיד לעומת L גלוטמין מה יותר טוב? | גלעד יובנטוס | תזונה ותוספים | 0 | 21-07-07 18:01 |
מגהדת' - מי היה ואיך היה? | Antonator1 | פיתוח גוף-כללי | 39 | 04-07-07 15:21 |
ואיי ואיי אנשים אני פה | belok | פיתוח גוף-כללי | 18 | 23-12-06 16:00 |