ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   תזונה ותוספים (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=5)
-   -   גלוטמין - כמה מתי ואיך? (https://israelbody.com/showthread.php?t=67022)

bigbang8 20-08-10 15:15

גלוטמין - כמה מתי ואיך?

לא מזמן קניתי אבקת גלוטמין, ואני צריך עזרה קטנה
איך אני אמור לחשב את כמות הצריכה?
צריך גם להשתמש בימים ללא אימון?

תודה.
בני .ב.

גל ציון-פור 20-08-10 22:32

אם אתה מתאמן בעצימות מאוד גבוהה, שלב 10 גרם ביום.
עצימות בינונית, 3-4 אימונים בשבוע, שלב 5 גרם ביום.
עדיף בארוחה השניה לאחר אימון (לא מיד לאחר אימון) והכי טוב לפני השינה.

בברכה
גל ציון-פור

bigbang8 21-08-10 15:13

תודה על העזרה.

עוד כמה דברים אם תוכל לעזור לי,

* לצרוך גם בימים שאני לא מתאמן?

* אני מתאמן 3 פעמים בשבוע (יום אחד אימון יום אחד מנוחה) עם משקל רב (עד המקסימום שאני יכול להרים) 3-4 סטים 4-7 חזרות.
אני מחלק את האימונים ל2 עד 3 קבוצות שרירים באימון- דוגמא: ראשון: דו-ראשי וחזה. יום שלישי: יד אחורית, גב, ובטן וכו... אני יכול לצרוך 10 גרם?

תודה רבה

L1ghtWeighT 21-08-10 15:23

גל, אם אתה יכול לענות לי על זה בבקשה -
אני משתמש בניטרוס של סינטרקס ואמרו לי שזה לא הולך טוב ביחד עם שימוש בגלוטמין. עכשיו בגיינר שאני משתמש בו (פרו בודי גיינר) יש משהו כמו 4 גרם גלוטמין במנה ! ואני שותה אותו ביום של אימון פעמיים ביום.. אז מה עושים בנידון? (חבל שלא חשבתי על זה קודם לפני שקניתי..)

גל ציון-פור 22-08-10 23:08

ציטוט:

פורסם במקור על ידי bigbang8 (הודעה 1015501)
תודה על העזרה.

עוד כמה דברים אם תוכל לעזור לי,

* לצרוך גם בימים שאני לא מתאמן?

* אני מתאמן 3 פעמים בשבוע (יום אחד אימון יום אחד מנוחה) עם משקל רב (עד המקסימום שאני יכול להרים) 3-4 סטים 4-7 חזרות.
אני מחלק את האימונים ל2 עד 3 קבוצות שרירים באימון- דוגמא: ראשון: דו-ראשי וחזה. יום שלישי: יד אחורית, גב, ובטן וכו... אני יכול לצרוך 10 גרם?

תודה רבה

אין צורך לקחת בימים ללא אימון. אם אתה מתאמן 3 פעמים בשבוע, קח 5 גרם בימי אימון.
בברכה
גל ציון-פור

גל ציון-פור 22-08-10 23:11

ציטוט:

פורסם במקור על ידי l1ghtweight (הודעה 1015509)
גל, אם אתה יכול לענות לי על זה בבקשה -
אני משתמש בניטרוס של סינטרקס ואמרו לי שזה לא הולך טוב ביחד עם שימוש בגלוטמין. עכשיו בגיינר שאני משתמש בו (פרו בודי גיינר) יש משהו כמו 4 גרם גלוטמין במנה ! ואני שותה אותו ביום של אימון פעמיים ביום.. אז מה עושים בנידון? (חבל שלא חשבתי על זה קודם לפני שקניתי..)

אין בעיה לצרוך ארג'ינין וגלוטמין ביחד. בעבר חשבו שגלוטמין פוגע בסינטזת no, אבל מחקרים אחרונים מראים שאין בעיה. במיוחד כאשר אתה לוקח ארג'ינין בכמות גבוהה מאוד.
בכל מקרה, ליתר ביטחון, אל תיקח ניטרוס יחד עם הגיינר בו זמנית.
גם ככה הוראות השימוש מדברות על בטן ריקה.

בברכה
גל ציון-פור

L1ghtWeighT 23-08-10 13:04

ציטוט:

פורסם במקור על ידי גל ציון-פור (הודעה 1015894)
אין בעיה לצרוך ארג'ינין וגלוטמין ביחד. בעבר חשבו שגלוטמין פוגע בסינטזת no, אבל מחקרים אחרונים מראים שאין בעיה. במיוחד כאשר אתה לוקח ארג'ינין בכמות גבוהה מאוד.
בכל מקרה, ליתר ביטחון, אל תיקח ניטרוס יחד עם הגיינר בו זמנית.
גם ככה הוראות השימוש מדברות על בטן ריקה.

בברכה
גל ציון-פור

אז לפי דבריך, אם נגיד ברצוני לקחת אחרי אימון אני אמור לשתות את הניטרוס ישר אחרי , ואת השייק כחצי שעה אחרי?
ואפרופו כבר הזכרנו את הצריכה שלו ,איך אתה ממליץ לקחת את התוסף? שמרתי הרבה גירסאות , הרוב אמרו סקופ (5 גרם) לפני האימון וסקופ אחרי האימון.
עכשיו בהוראות של המוצר באתר , רשום לקחת 45 דקות לפני אימון 2 סקופים... מה לדעתך הכי טוב?
יש לאמר שאתמול פעם ראשונה ניסיתי את המוצר, ולקחתי 5 גרם לפני האימון ו5 גרם אחרי.
והיה פאמפ טיפה יותר מהרגיל, לא שמתי לב לעלייה מיוחדת בכח. אולי בכל זאת עדיף שאני אנסה 2 סקופים (10 גרם) לפני האימון?

גל ציון-פור 23-08-10 13:29

מוצרי no כמו הניטרוס לוקחים לפני האימון. אין טעם לקחת לאחר האימון.
קח 2 כפיות 30-45 דקות לפני האימון (10 גרם), סביר להניח שתרגיש pump הרבה יותר משמעותי.
עדיף על בטן ריקה, כלומר שעה וחצי-שעתיים לאחר ארוחה.

בברכה
גל ציון-פור

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 14:44.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ