|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
Banned
עוסק ב:: אומנויות לחימה
חדר כושר: אוניברסיטת ת"א
|
![]() שלום לכולם,
היום קניתי מהחנות את ה-nitrous, קריאטין מונו (הטהור) ואת ה-HMB. בנוסף לקיראטין אני משלב כף של סוכר ענבים ואני עוד שנייה מקיא. לקיאטין חשוב לציין שאין טעם בכלל, ועם מים לא מרגישים אותו, אבל המליצו לי לשלב אותו עם סוכר ענבים על מנת לקבל עוד אנרגיה בנוסף. יש משהו לעשות בנידון על מנת לא להרגיש טעם די מגעיל שעושה לי לא הכי טוב בבטן ?! נ.ב. - כנ"ל לגבי הניטרוס שאין לו טעם. יש מישהו שצורך את השלישייה הנ"ל יחד ורואה תוצאות או מרגיש שיפור בכוח והכל ?! אני רכשתי הכל רק לפני שעות ספורות, ואשמח לקבל קצת חוות דעת, ובנוסף עיצה לגבי שינוי הטעם של הדברים האלו, שאין להם ממש טעם .. בתודה, והמשך יום טוב. \= |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() שתה את הקריאטין ואת הסוכר ענבים בנפרד.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Banned
|
![]() תודה על האופציה. יעשה זאת מהפעם הבאה (בעצם לאחר האימון), כי אני עוד רק באמת מאבד את הקיבה שלי ..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() בקשר לשאלה האחרונה שלך,פעם הבאה כדאי לך לשאול אנשים לפני שאתה קונה. אבל מרבית האוכלוסיה מקבל מזה בוסט יפה (אני אומר מרבית שלא תתפוס על המילה),אז אין סיבה שאתה לא תקבל.
ושמע,אתה יכול לקחת כוס מים עם הקריאטין,לבלוע,להוציא כפית סוכר ענבים,ולדחוף אותה לפה. זה הכל אחי.
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Banned
|
![]() מה לגבי הטעם של הנייטרוס הזה ?!
פשוט זוועה. כל שלוק אני כמעט מקיא אם לא יורק את זה .. מה אפשר לעשות בנידון ?! אפילו עם נסטי לימון עירבבתי את זה, ואני עוד שנייה נפטר. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
מנהל מקצועי - תוספי תזונה
|
![]() המוצרים הללו לא אמורים להיות טעימים.
אם קשה לך לצרוך אותם,נסה לפרק אותם לכמה מנות במשך היום. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
עוסק ב:: ברזלים
חדר כושר: Gold Gym
|
![]() ציטוט:
איך המוצר עצמו אבל? עובד טוב?
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
עוסק ב:: ברזלים
חדר כושר: Gold Gym
|
![]() איך הניטרוס אחייייייי?
![]() |
#9 |
מנהל מקצועי - תוספי תזונה
|
![]() ככה זה שנותנים לך מוצר נקי ככל האפשר.
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
מה אפשר לעשות?? היום צרכתי סיריוס מאס.. | EranA | תזונה ותוספים | 8 | 08-06-09 19:30 |
שאלה על מספר מוצרים | goldBEN | תזונה ותוספים | 8 | 07-04-09 21:30 |
ביקורת על מספר מוצרים שיצא לי לנסות- | Locke | תזונה ותוספים | 10 | 23-01-09 13:36 |
ביקורת שלי על מספר מוצרים שצרכתי לאחרונה | senate | תזונה ותוספים | 10 | 11-09-08 15:45 |
נגיד צרכתי את כל החלבון שאני צריך במהלך היום... | freepsider | תזונה ותוספים | 19 | 12-08-08 18:23 |