![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() שלום עברתי כמה נקעים(נראה לי) בקרסולים של שתי הרגלים זה קרה לי כבר 3 פעמים וכול תנועה לא טובה עם הקרסול שאני עושה גורם לי לכך. רוב הנקעים נגרמו לי מכדורסל
קראתי פעם שמי שעבר את זה פעם ראשונה הסיכוי שלו לעבור את זה עוד פעם גדל פי 5 אז השאלה שלי היא מה אני יכול לעשות כדי שזה לא יקרה עוד פעם??? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
פיזיותרפיסט B.P.T
|
![]() הי
הדבר החשוב ביותר לבנאדם שנקע מספר פעמים את קרסולו היא לחזק את האיזור באלמטים של ייצוב.. למה הכוונה - ברקע שקרסול ננקע - למעשה, נוצרה מתיחה על אחת או יותר מהרצועות הלטראליות (בד"כ) בקרסול. הנ"ל יוצר מצב בו הרצועות "מכויילות" בצורה פחות טובה וקולטות מצבי שטח משתנים בצורה פחות אפקטיבית. לכן אנחנו צריכים להשתמש במערכת המייצבת הדינמית שלנו (השרירים) לחפות עליה. מפנה אותך למאמר שלי באתר על נקעים - כדי להבין את הנ"ל יותר טוב ולעומק.. טיפולי פיזיותרפיה בדגש על הנ"ל ו/או טיפול במערכת הליכה של apos מאוד רלבנטיים ויכולים לעזור לך.. תהיה בקשר באם יש צורך בטיפול או במידע נוסף. יום טוב, עופר
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
הי דוק- נקע בקרסול | playmaker | פציעות ספורט | 2 | 18-03-09 19:11 |
קרסול | נעה1234 | פציעות ספורט | 6 | 29-08-08 09:17 |
כאב בקרסול!!! | Gal1212 | פציעות ספורט | 0 | 12-05-08 21:25 |
נקע בקרסול | alons | פציעות ספורט | 0 | 29-02-08 09:51 |