|
![]() |
#1 |
אזהרה אחרונה-חוצפה וקללות ללא קשר
|
![]() רציתי קצת אינפורמציה על אימון abcd
נפח(מספר תרגילים ומספר סטים לכל קבוצת שריר), ימי עבודה וימי מנוחה,חלוקה,ואם שכחתי משהו.. תודה לעוזרים,אני מבקש לענות על השאלות ולא להוסיף תגובות כגון :אתה לא צריך את זה פשוט רוצה מידע על האימון.תודה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() שריר או שתייים באימון, 4 אימונים בשבוע,נפח גבוהה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]() מספר תרגילים וסטים,חלוקה?
דוגמא לכוונתי:שריר גדול 4 תרגילים כל תרגיל 4 סטים שריר קטן 3 תרגילים כל תרגיל 3 סטים ראשון:חזה,יד אחורית שני:כתפיים שלישי גב,יד קדמית רביעי:רגליים,בטן חמישי שישי שבת מנוחה..משהו כזה אני לא יודע ,אני צריך חלוקה מומצלת וימים מומלצים.. נערך לאחרונה על ידי Ballantine, 07-02-10 בשעה 22:32. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() כל אחד והעדפות שלו.. בכל מקרה זו חרא תכנית למי שלא מזריק
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() תסביר את זה שהדבר הכי אנאבולי שהשתמשתי בו אי פעם היה קריאטין ואני עולה בקצב בןןןןן זןנה [בלי עין הרע]וכמוני עוד אלפי אנשים ברחבי העולם?
ובבקשה אל תגרור את זה לדיון הקבוע אלא רק תענה נקודתית על מה ששאלתי
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() משקל גוף [כשוויזואלית אין שינוי משמעותי באחוזי שומן]
ומשקלי עבודה אני יכול לומר גם שהיקפים למרות שאני לא מודד כבר שנה בערך
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]() למרות שלא ענית לי לתשובה עזרת,תודה אחי...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() אני עם טל, westside זה תכנית רצינית שאפילו הbb עם האו.סי.די הכבד ביותר יוכל לעשות
![]() |
#10 |
אזהרה - אין לפרסם חברות מתחרות
|
![]() הבעיה עם westside לבודיבילדרים זה שבימים של הפלג גוף תחתון ההתמקדות היא בposterior chain, וידוע שBB אוהבים קאוודס גדולים...
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
Abc או abcd | mi za | אימונים | 9 | 13-01-09 18:50 |
abcd/abc | idof111 | אימונים | 6 | 04-10-08 13:21 |
Abcd // | OR MANZOOR | אימונים | 7 | 10-04-08 18:03 |
ab או abcd | mb512 | אימונים | 6 | 24-11-07 21:31 |