![]() |
Abcd
רציתי קצת אינפורמציה על אימון abcd
נפח(מספר תרגילים ומספר סטים לכל קבוצת שריר), ימי עבודה וימי מנוחה,חלוקה,ואם שכחתי משהו.. תודה לעוזרים,אני מבקש לענות על השאלות ולא להוסיף תגובות כגון :אתה לא צריך את זה פשוט רוצה מידע על האימון.תודה. |
ציטוט:
|
מספר תרגילים וסטים,חלוקה?
דוגמא לכוונתי:שריר גדול 4 תרגילים כל תרגיל 4 סטים שריר קטן 3 תרגילים כל תרגיל 3 סטים ראשון:חזה,יד אחורית שני:כתפיים שלישי גב,יד קדמית רביעי:רגליים,בטן חמישי שישי שבת מנוחה..משהו כזה אני לא יודע ,אני צריך חלוקה מומצלת וימים מומלצים.. |
ציטוט:
|
למרות שלא ענית לי לתשובה עזרת,תודה אחי...
|
ציטוט:
ובבקשה אל תגרור את זה לדיון הקבוע אלא רק תענה נקודתית על מה ששאלתי |
ציטוט:
|
ציטוט:
ומשקלי עבודה אני יכול לומר גם שהיקפים למרות שאני לא מודד כבר שנה בערך |
ציטוט:
משקלי עבודה תהיה בטוח שהיית עולה יותר מהר בתכנית כמו 5x5 היקפים עד שאתה לא מודד אתה לא יכול לדעת אבל אני יסכים שאם חשוב לך היפוטרופיה תוסיף עוד טיפה נפח לתרגילי עזר לדעתי תכנית כמו westside תענה על המטרות שלך, ותהיה הרבה יותר טובה גם מבחינת התחזקות וגם מבחינת נפח עבודה ותדירות האימונים.(4 פעמים בשבוע ) |
אני עם טל, westside זה תכנית רצינית שאפילו הbb עם האו.סי.די הכבד ביותר יוכל לעשות
|
ציטוט:
משקלי עבודה זה מטרה מישנית בישבילי אז אין לי בעיה לעלות בהם יותר לאט [ידוע שב 5x5 אעלה יותר מהר] מבחינת היקפים עליתי במאסה בצורה משמעותית כדי שאדע שגדלתי גם בלי למדוד היקפים ד"א.....כרגע 96 קילו בקרוב תמונות :) |
ציטוט:
אתה לא בחור טיפש אבל בעניין של התכנית אימון אתה ממשיך להשאר מקובע. אני הייתי במשך שנתיים כמוך ואפילו יותר(ABCDE) וברגע שעברתי לתכנית הגיונית ההיקף יד לדוג' עלה ב2 ס"מ בפחות מחודש, הסקוואט עלה ב60 קילו והדדליפט ב70 קילו, ותאמין לי שלא מדובר במשקלי עבודה נמוכים(שניהם מעל 200 קילו)הבנתי שפשוט הייתי בoverreaching תמידי ולמרות שהשגתי תוצאות יפות מהתכניות הליצניות האלה אני בטוח שהייתי יכול להשיג יותר אם הייתי מתאמן חכם. |
ציטוט:
אבל אין מצב שעם התקדמות כמו שיש לי עכשיו אני משנה משהו |
ציטוט:
בשלב כל שהוא שתנסה תכנית טובה אתה תבין עד כמה לא התקדמת כמו שבאמת היית יכול. ובשבילך אני רק יכול לקוות שזה יקרה בהקדם. סתם בשביל העיקרון כמה התקדמת בתרגילים הבסיסים בחודש האחרון.? |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
כמו מה??? ןאיך היא הולכת? |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 11:21. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ