|
פציעות ספורט בניהול עופר צחר - פיזיותרפיסט ספורט |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() שלום ד"ר
לפני יותר חודש במהלך משחק כדורסל, קפצתי ונחתתי ככה http://synergy-athletics.com/wp-cont...le-278x300.jpg זה היה מאוד מנופח בשבוע הראשון, מאוד מאוד מנופח. אמרו לי לשים על זה הרבה קרח ולנוח. זה עזר מאוד. אני בנבחרת אתלטיקה ואני עושה ספרינטים כל יום. כשאני רץ בקו ישר אני מרגיש את זה קצת אבל זה לא נורא בכלל, אני גם יכול לקפוץ וזה יהיה בסדר. אבל כשאני רץ בפניות זה כואב לי מאוד. וכן, אפילו אחרי כל כך הרבה זמן זה מנופח קצת. אשמח מאוד לקבל עזרה. תודה ושבוע טוב.
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() גם לי זה קרה בשתי הרגלים מה שאני יכול להמליץ לך זה לעשות מתיחות לקרסול.
זה יעבור יעבור לך לבד גם לי זה היה ככה ואפילו עד עכשיו יש שאריות של כאב |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() בהתחלה המתיחות עזרו.. אבל בכמה שבועות האחרונים זה אותו הדבר. וזה ממש מנופח גם.
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() אל תעשה מתיחות...
יתכן וצריך פיזויתרפיה, זה תלוי מה היתה חומרת הנקע. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() תנוח קצת אל תתאמן תעשה הפסקה קצרה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() אני לא יכול לא להתאמן.. אני יכול לטפל בזה לפני או אחרי אימון, אבל לא להתאמן אני ממש לא יכול.
תודה בכל מקרה.
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() תילך לפיזיותרפיסט שיבדוק וימליץ לך מה לעשות ומה לא.
נערך לאחרונה על ידי xamitx, 16-01-10 בשעה 23:55. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
פיזיותרפיסט B.P.T
|
![]() הי,
לפי תיאור המקרה(והתמונה ששלחת...) הרגל שלך עברה את הטראומה השכיחה ביותר והיא הנקע בקרסול. בעת נקע במנגנון הקלאסי והנפוץ שלו, הרצועות בצד החיצוני של הקרסול נמתחות ובמקרה החריף נקרעות.הקרח והמנוחה היו חשובים מאוד צמוד וקרוב למועד הפגיעה- טוב עשית. לגבי הפעילויות הנוכחיות: בד"כ פעילויות במישור חיצי(כלומר תנועות בקו ישר:ריצה, הליכה, אופניים) פחות יעמיסו ויעמידו את מפרקי הגוף(והקרסול בתוכם) באתגר, בעוד שסיבובים על המקום, שינויי כיוון וכדומה - יאתגרו הרבה יותר. החלק הזה ישתפר דרך שיקום נכון שהיית צריך לבצע ואתה עדיין צריך כדי לשפר את עבודת השרירים והתיאום עצבי-שרירי במקום. השיקופ במסגרת טיפולי פיזיותרפיה יכול להיות מגוון וייתן לך כלים להתמודד נכון וטוב יותר עם תמאי שטח משתנים בתוך הפונקציות היומיומיות השונות שלך. תודה עופר
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
הי דוק- נקע בקרסול | playmaker | פציעות ספורט | 2 | 18-03-09 19:11 |
קרסול | נעה1234 | פציעות ספורט | 6 | 29-08-08 09:17 |
כאב בקרסול!!! | Gal1212 | פציעות ספורט | 0 | 12-05-08 21:25 |
נקע בקרסול | alons | פציעות ספורט | 0 | 29-02-08 09:51 |