|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() שלום לכם אני די חדש פה אך אני מתאמן כבר חודשיים בערך.אני חודשיים לפני הצבא ואני מתגייס ליחידה מובחרת שבה אני אסחוב משקלים רבים עלי,את הגיבוש הצלחתי לעבור בכח הראש אךך לצערי זה לא יספיק למסלול ארוך וקשה בהרבה,אני מתאמן באומנות לחימה כבר 8 שנים,ואני מעוניין לעלות במשקל באופן די דרסטי לפני הגיוס,אני כרגע 1.71,68 קילו.אני אוכל בכמויות רבות אבל בגלל שאני מתאמן 4 פעמים בשבוע ריצות ועוד כל יום אומנויות לחימה,אני לא מצליח לעלות באופן חזק.
אשמח אם תמליצו לי על אבקה לעלייה במסה שתשתלב עם האימונים שלי במכון,וכמובן בתוספת לארוחות הקבועות. תודה,ברק. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
גיינר יש מבחר רחב. ועדיף להוריד עומס מהאימונים של האומנויות לחימה, מה גם שמשקל גוף לא בהכרח ישפר לך ריצות אלא ההפך, חשוב שתהיה במאזן קלורי חיובי ותשאף להתקדם מאימון לאימון
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() זה שזה יפגע לי טיפה בריצות אני בטוח,אבל צריך לאזן,להפחית מהא''ל אני לא יכול אני לקראת חגורה שחורה,איזה גיינר אתה ממליץ למה אין לי שמץ בתחום של התוספים..??
|
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
תוכנית אימונים לפני הצבא. | daleee | לוגי אימונים | 17 | 19-01-10 15:32 |
טוב מצאתי תמונה באק דאבל לפני חודשיים בערך | Eliran_M | גלריות הגולשים | 24 | 22-01-09 01:38 |
כושר - הכנה לפני הצבא | Soprano | אימונים | 2 | 26-12-08 23:39 |
תמונה שממש אהבתי לפני חודשיים וחצי... | style123 | גלריות הגולשים | 41 | 19-05-08 19:38 |