|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() אז כך בדקתי פה ושם והחלטתי לקחת את התרגילים האלה ובכל זאת אני מעוניין לקבל עצות מה להשאיר מה להוריד ומה להוסיף ואילו תרגילים באמת חבל לא להוסיף.
A חזה === לחיצת חזה עם מוט / עם משקולות חופשיים פרפר חזה בשכיבה עם משקולות יד לחיצת חזה במכשיר בישיבה יד אחורית ===== פשיטת מרפקים עם פולי עליון (חבל/מוט) פשיטת מרפקים בשכיבה עם פולי תחתון פשיטת מרפקים בישיבה עם משקולות חופשיים **מקבילים באחיזה צרה (לא תמיד) יד קדמית ===== כפיפת מרפקים בישיבה משקולות יד כפיפת מרפקים בעמידה פולי תחתון מוט ------------------------------------------ b גב עליון ==== pull over בשכיבה משקולת יד משיכת פולי עליון באחיזה רחבה לחזה ** מתח אחיזה רחבה/צרה גב תחתון ===== פשיטת גב בשכיבה חתירה במכשיר כתפיים ==== לחיצת כתפיים בישיבה עם משקולת יד הרחקה אופקית (פרפר הפוך) משקולות חתירה עם משקולות יד בעמידה --------------------------------------- c רגליים ==== סקווט עם מוט זווית 60-90 מעלות אימון על הדו ראשי בעזרת משקולת יד. בקיצור אני רוצה לשפר ולעשות את זה יותר לארבעה פעמיים בשבוע ... |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
תוכנית אימונים לבית (צריך עזרה) | ירבוע | אימונים | 0 | 04-04-09 20:00 |
צריך עזרה עם תוכנית אימונים חדשה שאני מנסה לבנות | defox | אימונים | 6 | 01-11-08 10:19 |
צריך עזרה בהרכבת תוכנית אימונים | darkstar | אימונים | 4 | 11-06-08 14:18 |
תוכנית אימונים-צריך עזרה! | יהורם | אימונים | 3 | 31-01-08 14:05 |
תוכנית אימונים שלקחתי-צריך עזרה קצת,הסבר. | motiml77 | אימונים | 10 | 27-12-07 16:07 |