|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אני מיתאמן שנה ומשהו אם הפסקה שהיה לי מאוד הרוכה בעקבות הרוקטן עמדתי עם סטופר חצי שנה אני לא מאחל לאף אחד את זה ועכשיו לאחר הרוקטן שחזרתי לקושר רצחני אני עוד חצי שנה עומד להיתגייס ואני לא מוכן לישמוע על הפסקת אימונים ואני כן מעונין לעשות צבא מה לעשות !? איך אני משלב את זה ?!
אני שוקל 62 מטר 171 שקלתי ליפני שנה וחצי 49 האיתי רזה מת לאט לאט צימצמתי תפאר של התת מישקל עכשיו אני 62 קילו שרירים ולא מוכן להפסיק תאימונים אני מפחד להרזות אני ניראה כל כך טוב ווחבל להפסיד את מה שהישקעתי מה עושים !? מה אתם עשיתם ? |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
כי הפסדתי בהתערבות ואני עומד במילה שלי : | arbel2 | פיתוח גוף תחרותי | 17 | 31-08-08 09:17 |
[תמונות] לאחר תקופה ממושכת ללא אימונים ואני רק חוזר עוד מעט | DivarX | גלריות הגולשים | 8 | 06-06-08 11:41 |
אם למישו יש תפריט חיטוב מוכן ל65 קילו והוא מוכן להעלות אותו, הוא יתקבל בברכה | bloop | תזונה ותוספים | 6 | 18-07-07 00:47 |
שלום אני חדש, ואני צריך עזרה ועצות לגבי תוכנית אימונים. | xpl1 | אימונים | 16 | 29-04-07 20:33 |