|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() אני לא צמחוני,פשוט לא סובל את החזה עוף ולא משתגע על בשר באופן כללי.
יש איזשהו תחליף לבשר? אולי אבקות חלבון מורכבות יותר מאבקות החלבון הפשוטות? ויטמנים שיש בבשר זו לא בעיה הרי להשלים עם תוספי המזון שיש היום. הדרך היחידה שבה אני עוד איכשהו מסוגל לאכול בשר בזמן האחרון זה רק כקציצות,אבל מין הסתם העיבוד במיקסר של הבשר ואחרי זה עוד בישול של זה מוריד לא מעט מהערכים התזונתיים של הבשר לא? הבנתי גם שבבשר יש חומצות משתנות או משו בסגנון שמאוד מכביד על הגוף,יש בזה משו? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() אין כ"כ תחליף לאכול, גם מי שיגיד לך כן, לא תוכל לחיות מאבקות או להחליף באופן קבוע בשר באבקה... מכל בחינה שתשקול.
תנסה לאכול מה שטעים לך באיזה צורה שיש, גם קציצות זה טוב ואפשרי, אם בכל זאת אתה רוצה השלמה (שוב לא כתחליף קבוע), אבקות חלבון יכולות לעזור, לא חסר סוגים |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
עוסק ב:: אכילה מרובה ^.^
|
![]() יש גם בודי בילדרים צימחוניים. בקינואה יש יחסית הרבה חלבון וזה יכול לעזור לך להשלים את הערכים. אתה יכול לאכול יותר קוטג' וביצים גם. חוץ מזה יש אבקות חלבון ביצה או קזאין.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר מתחיל
|
![]() ציטוט:
אומרים שחלבון מהצומח הוא לא איכותי מספיק אז קינואה זה לא הפתרון כנראה. לאכול עוד ביצים או קוטג' לא נותן לי גוון בחלבונים,שזה עניין מאוד חשוב לפי כל מה שהבנתי. יש אבקות חלבון מורכבות או משו בסגנון כתחליף? יש אבקות חלבון מורכב שמחליפות ארוחות של לפני השינה למשל,האם יש משהו דומה למה שאני צריך עם הבשר? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
עוסק ב:: מחובר 24 שעות למזרקים
חדר כושר: Go Kartiv
|
![]() אפשרי.
תשלים קריאטין,חומצה פולית,b12,ברזל וכו' מתוספי תזונה. את החלבון תחליף בקוטג'/ביצים/דגים(?)/אבקות חלבון וכו'. אני כבר כמה ימים חיי רק מאבקת חלבון וחלבוני ביצה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
2. כן. Pro complex ו nitro core של אופטימום ניוטרישן מכילות כמה סוגי חלבונים. כנ"ל חלק מהגיננרים כמו PRO COMLEX GAINER ו ISO GAINER של נטורבוליקס. 3. כן, אבקת חלבון קזאין או אחת מהאבקות מעל מתאימות. הן מחילות חלבון קזאין שמתפרק לאט. 4. יש הרבה שיקפצו עכשיו ויגידו שלא משנה איזה חלבון לקחת ומתי, אני חושב שזה כן משנה. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() יש תחליפים לבשר, אבל הם לא תטעימים. אתה יכול לבקש מאמא שתכין קציצות מחזה עוף או הודו טחון בבית, זה עבודה אבל מספיק להרבה זמן. אתה יכול לקנות מוצרי עוף קפואים של מאמא עוף, יש חזה עוף בגריל ורצועות חזה עוף ורוסט חזה הודו ממש טעימים ואני אחת ששונאת בשר.. זה אמנם לא 100% איכותי כי בכל ז את מישהו הכין ושם בזה הרבה מלח. וזה 3% שומן אבל טעים וערכים מעולים.
ופסטרמה. ודגים! וגבינות. וקציצות, מעוף טחון, או טונה, עם ביצה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר מתחיל
|
![]() דבר ראשון - תודה לכולם על התשובות
דבר שני - ציטוט:
http://www.israelbody.org/Index.asp?...ryID=89&Page=1 http://www.israelbody.org/Index.asp?...ryID=89&Page=1 כארוחה לפני השינה,בעיקר כי לוקח לי לא מעט זמן להרדם ואני לא רוצה שהגוף שלי יהיה בלי חלבון יותר מ8 שעות,אותן אבקות מתאימות גם למה שאני מדבר עליו בהקשר של הבשר? עוד שאלה,כנראה שטיפשית...אני בעקרון שותה חלב עכשיו לפני השינה כסוג של "תחליף" לאבקות שהבאתי בלינקים,פשוט הבנתי שלוקח לחלבון פרה 6-8 שעות להתפרק בגוף של בן-אדם. זה בכלל הגיוני מה שאני עושה? מה גם שאני עושה את זה עם חלב 1%. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() יש הרבה שטוענים שלא משנה מתי אתה אוכל אלא שהסך הכל יתאים. אני לא חושב ככה ואני חושב שזה כן משנה מתי את האוכל. החלבון הראשון מתאים לפני שינה השני זה חלבון מי גבינה - אם תאכל אותו אחרי שעתיים כבר אין לך חומצות אמינו בדם.
חלבון חלב (להלן קזאין) מתעכל לאט יותר מכל חלבון אחר. אז אם אתה גם חושב שהתזמון משמעותי אז תאכל מוצרי חלב בערב או אבקת חלבון קזאין. סתם חלב בכמות כזו גדולה דיי מלא בסוכר חלב שזה גם לא כדאי בכלל וגם יש אנשים שרגישים לזה. מומלץ קוטג' או יוגורט. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אתה פשוט צריך לאכול מספיק במשך כל היום, ואם בא לך לאכול לפני שינה, תאכל קוטג' או תשתה חלב וכו', אבל זה לא כזה משנה, הגוף לא יפרק שריר ב-8 שעות ועזוב שעות, גם לא בשבוע ויותר, שריר לא מתפרק כ"כ מהר כמו שאתה חושב, ככה שחבל על הכסף שלך. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר מתחיל
|
![]() אוקיי תודה.
אמנם יצאתי מבולבל כמו לפני כן בעקבות שתי ההודעות האחרונות שהציגו שתי גישות שונות אבל לפחות אני יודע שלשתות את החלב זה לא רעיון טוב,לא שחשבתי גם כשעשיתי את זה שזה רעיון מבריק במיוחד,למרות שאין לי רגישות לחלב אבל אם יש את הקטע של סוכר חלב ואני עכשיו בניסיון מעט להתחטב אז כנראה שזה לא הפתרון בשבלי. עריכה: סתם עשיתי עכשיו חיפוש בגוגל על המשמעות של "סוכר חלב" מבחינתי(בתור אחד שרוצה לרדת במשקל),מסתבר שלא רק שזה באמת סוג של סוכר לא הכי בריא לגוף(גם למי שלא רגיש ללקטוז כמוני),זה גם מרכיב שהוא גורם משמעותי להווצרות חומצות חלב,בעצם משהו שכל אחד אמור להמנע ממנו. טוב שבררתי ![]() מקווה גם שזה עזר לאחרים שנכנסו לאשכול הזה במקרה,תמיד ידעתי שחלב בקר זה מהדברים הלא בריאים שיש אבל לא תארתי עד כמה. נערך לאחרונה על ידי eitanh1982, 14-09-09 בשעה 02:38. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() יש לחלב את היתרונות שלו, אין סיבה להמנע.
יש המון קווי מחשבה לאנשים, כמו הארוחה הזו לפני שינה שעליה אתה מדבר, לדוגמא הרבה אנשים יגידו לך לא לאכול הרבה, או לא לאכול פחמימות או סוכרים לפני שינה. על עצמי אוכל להגיד לך, אני כבר המון זמן אוכל לפני השינה גרנולה עם משהו כמו חצי ליטר חלב, יוצא לי משהו כמו 600-700 קלוריות וכן זה יוצא לפני השינה, אני פשוט רעב בשעות האלו. תאמין לי ששום דבר רע לא קרה לי מזה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר מתחיל
|
![]() כן אבל כשאתה בטט כמוני אתה מנסה להמנע כמה שאפשר מדברים שלא באמת חיוניים לגוף.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() אין תחליף לבשר, מצטער
![]() |
#15 | |
מנהל הפורום
חדר כושר: חדר כושר
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#16 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() אם אתה אוהב קציצות אז תקנה בשר טחון או חזה עוף טחון......
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Gay lord
|
![]() תקנה בשר בקר טחון ותכין המבורגרים
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() חלבון איכותי + שומן + כולסטרול + קלוריות + קריאטין + מולטי ויטמין
ראיתי מחקר אפילו שהראה שבתזונה שמבוססת על בשר וסויה, רמות הטסטוסטרון גבוהות יותר בצורה מובהקת לכיוון הבשר. סתם מעניין
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|