|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() התחלתי להתאמן לפני כ4 חודשים..
רזה עם חילוף חומרים מהיר... התחלתי להתאמן עם כ7 אחוז שומן עליתי כ6 קילו עם עליה קלה מאוד באחוז שומן.... קצת יותר מאחוז אחד... המאמן במכון אמר לי שעדיף לי ככה שהקפיצות באחוז שומן יהיו קלות... ושזה רק יקל לי את החיטוב של אחרי... זה נכון או שעדיף לדחוף יותר פחמימות ופחות חלבונים אולי??? תודה לעוזרים |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
עוסק ב:: מדריך חדר כושר ממכללת "גבעת וושינגטון"
|
![]() אם אתה עכשיו במסה אל תפחד לעלות באחוזי שומן......
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() אני במסה... ואני אוכל הרבה כמה שאני יכול... אבל העליה אצלי תמיד נקיה... כלומר עם אחוז שומן נמוך מאוד...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר ותיק
כללי:: אני אואב תרד
עוסק ב:: סוחר תרד.
|
![]() בוא נגיד לך שאם אתה כאילו-שחיף (ז"א לא באמת שחיף אלא אחד שלא אכל) ואולי אפילו אם לא
ואתה באחוז שומן מאוד נמוך אז באחוזי שומן ראשונים תקפוץ הרבה או שפשוט לא תעלה במאסה
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() אבל אני עולה במשקל נקי.... למה אני צריך לקפוץ לאחוזי שומן דו ספרתיים??????????
במסת שריר אני עולה.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
השמן מהקרוספיט
כללי:: סרסור שטני
עוסק ב:: בגופות
|
![]() כמה עולה זאת השאלה,
אתה אומר שיש לך חילוף חומרים טוב וניוד שומן טוב בגוף, אז אין לך מה לפחד לעלות ל13-14 שזה בכלל לא כזה הרבה במיוחד כשזה יתרום לך רק לעלות יותר בשריר...
yes, i'm a aggressive, its hard love. תעבדו כבד וחזק, לא לעבור את ה8 חזרות ! eat eat eat train eat eat eat sleep repeat מדריך חדר כושר מוסמך מטעם מכללת ווינגייט ![]() הלהקה שלי, לכל המוזיקים וחובבי המטאל : http://profile.myspace.com/index.cfm...ndID=443176243 |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() אני מאוד לא הבנתי את הכותרת אני אמור לשמוח או לבכות??
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|