|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אהלן הודעה ראשונה
דעתכם על התוכנית A גב + יד אחורית +כתף קדמית גב מכשיר מתח עם משקולות 3*10 פולי תחתון צמוד 2*10 וינץ רחב מאחורי הגב 12,10,8 פול אוור במכשיר 2*10 יד אחורית צרפית 12,10,8 פשיטה על ספסל לאחור 2*10 פשיטה מאחורי העורף בכבל 2*10 כתף קדמית מאחורי העורף 12,10,8,6 הרמה לפנים בישיבה 4*10 B חזה+יד קדמית+כתף אחורית חזה דחיקה במוט בשיפוע 10,8,6 פלייס עליון בכבל 3*10 דחיקה בודדות 2*8 פלייס בודדות 2*10 יד קדמית W בעמידה 12,10,8 פטיש עם תמיכה מאחור 2*8 מרוכז 2*10 כתף אחורית הרמה לסנטר 12,12,8,8 הרמה לאחור 4*10 בכוונה הכתפיים הם בסוף האימון כדי לקבל מנוחה מהשריר הגדול תנסו לקבל את העובדה שבתוכנית הזאת אין רגליים ולכן אין טעם להגיב על זה מנוחה בין סט לסט של 10-12 חזרות הוא דקה ואין failure שם מנוחה בין סט לסט של 6-8 דקה וחצי כשהfailure הוא בשתי החזרות האחרונות מנוחה בין תרגילים 2 דקות בין קבוצות שרירים 3 דקות נערך לאחרונה על ידי sbtgn1, 03-07-09 בשעה 17:34. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() למה אין רגליים?!?!?!?!??!?!?!?!?!?!?!?!?!?!??!?!?!?!?!?!?? !?!?!?!?!?!?
![]() |
#3 |
חבר פעיל
עוסק ב:: אבטחה ושמירה
חדר כושר: אין לו שם חחח
|
![]() חרא תכנית
הסיבה:אין רגליים |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ואם הוא פצוע ברגליים או כל מגבלה אחרת מה אתם יוצאים עליו??
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
עוסק ב:: לישון,לאכול,לישון כבר אמרתי?
חדר כושר: קאנטרי גלי גיל
|
![]() חחח פתאום הוא נכה אתה קולט בחדשות "נער נכה התאבד בעקבות תגובה פורום שרירנים".
![]() (חס וחלילה ![]() ברצינות: למה להפריד כתף קדמית מכתף אחורית? ופולי תחתון צמוד זה ליד קדמית... נערך לאחרונה על ידי BambaBuilder, 03-07-09 בשעה 19:47. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() זה שאין לך רגליים בתכנית לא אומר שאתה חייב לבנות אותה בצורה הכי מטומטמת שיש
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() רגליים הם חצי מהגוף, ברגע שאתה עובד עליהם הגוף שלך יפריש יותר הורמונים אנאבוליים.
אבל גם אם היה רגליים התוכנית לא משהו. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() אתה צוחק אחי אבל כבר קרה מקרה דומה בפורום בחול גם של פיתוח גוף ><""
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() קצת קשה להבין למה התוכנית לא טובה אם לא אומרים למה
במיוחד מ מבינים בגיל 15 עם שנים של ניסיון ההפרדה לכתף אחורית וקדמית מבוצעת עקב הדגש שיש לשרירים הגדולים (חזה ,גב) עליהם ככה אני נותן להם יותר מנוחה לגבי הפולי תחתון יכול להיות שהתבלבלתי בשם של התרגיל הכוונה לחתירה במכשיר עם כבל אחיזה צמודה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#11 | ||
חבר פעיל
עוסק ב:: לישון,לאכול,לישון כבר אמרתי?
חדר כושר: קאנטרי גלי גיל
|
![]() ציטוט:
![]() (או שלא...) כמה זמן אתה מתאמן? לדעתי אין צורך בהפרדה בכתף. אני לא הייתי שם פשיטה בחבל ולחיצה צרפתית, זה עובד בצורה מאוד דומה. הייתי עושה מקבילים במקום. תנסה ללכת על התוכניות ה"רגילות" יותר, פה באתר יש בלינקייה. ציטוט:
סיבה שנייה, זו שאם אתה תתפתח, לאט לאט ייווצרו פערים בין פלג הגוף העליון והתחתון שלך. עם הזמן לא תהיה בפרופורציות ואז ייקח לך הרבה זמן להשלים את הפערים. אתה לא חייב לעבוד בתרגילים "אינטנסיים" או "קשים" יותר כמו סקוואט, צעדים וכאלה, אתה יכול תרגילים יותר פשוטים. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
בקשר לכמות הסטים ההמלצה הזאת נובעת מכיוון שזו תכנית ab ויוצא לי לעבוד על כל שריר פעמים או שגם אם הייתי מאתמן רק פעמים בשבוע היית ממליץ על כמות סטים כזאת ? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() המלצתי לעשות 6 סטים לקטן ו9 לגדול משום שככה זה בתוכנית ab 4 פעמים בשבוע לא ממש הבנתי מה כתבת פה אבל הסברתי לך למה כתבתי מה שכתבתי....
![]() |
#15 |
Banned
|
![]() אז הגוף רגיל שהיא כל הזמן עובדת קצת, זה ממש לא מפתיע אותו ולא מעודד גדילה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]()
![]() |
#17 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
חבר פעיל
|
![]() הסיפור הוא שלמרות שהייתי די מרוצה אם איך שהגוף שלי היה מתפתח הרגליים שלי
לא היו מתפתחות רק מתחזקות וזה די דיכא אותי מעבר לכך אימון רגליים הוא הכי שנוא עליי ולא מהנה בכלל והיחידי שמצליח לשבור אותי מנטלית אני מתכנן לשלב רגליים בתוכנית אימונים שתבוא אחרי זאת אבל ביתניים זה upper body |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
עשיתה סקוואט אי פעם? סקוואט זה תרגיל ש90% מהשרירים בגוף שלך מופעלים ואתה לא עושה אותו. רגליים זה מאוד חשוב לאמן. לדעתי זאת טעות ענקית |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |