|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() בתוכנית של lyle יש 16-17 סטים בכל אימון, וזה נראה לי ממש מעט כי אני רגיל לפי התוכניות של המאמנים במכון לעשות 40-42 סטים בכל אימון של עליה במסת שריר.
האם 16-17 זה מספיק? יש רק סוג תרגיל אחד לכל קבוצת שריר נדמה לי וגם רק 2-4 סטים בכל תרגיל, לא יודע אם השריר יעבוד מספיק במיוחד באלה של 2 סטים. מה אתם אומרים? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() מספיק לגמרי, אל תוסיף כלום. יותר סטים יגרעו לך מהתוצאות.
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() תודה על התגובה.
באופן כללי אני רואה כאן באתר או בפורום שאנשים מכינים תוכנית עם מספר סטים העולה על 16-17 ומגיע ל-30-33 סטים (באחת התוכניות באתר ab מתקדם) וזה דיי מבלבל. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() אימון לא צריך להיות יותר מ 20-24 סטים מקסימום
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() זה אינדיבידואלי , תלוי בתוכנית שלך ועד כמה אתה מכיר את הגוף שלך , אני עושה לשריר קטן כמות סטים שאנשים לא עושים לשריר גדול .
בכל אופן בתוכנית ab אם אתה עובד נמשל שריר גדול + 2 קטנים , כמות הסטים לא אמורה לעבור את ה23-25 ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() בתכנית חדשה שהתלחתי היה לי 9 סטים באימון גוף תחתון
אחרי חודשיים נתקעתי בסקוואט, הורדתי לאט לאט דברים. עכשיו כל אימון יום שישי שלי כולל רק 3 סטים של עבודה ואני מתקדם יופי. אימון חזה/כתף/אחורית שלי יוצא 14 סטים משהו לחשוב עליו
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U |
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|