|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() וואלה רציתי להיפגש עם תזונאי ספורט, אבל החלטתי שפה ממש יוכלו לעזור לי.
בבקשה תענו רק מי שיש לו רצון לעזור..ואנשים שיוכלו לשפר את התוכנית שיתנו לי פה. אז נתונים : גיל : 20 (עוד 3 ימים) גובה : 185 משקל נוכחי : 84.5, התחלתי 79 קילו. עליתי יפה ב-3 חודשים לא? Bmr : 2011 מתאמן כבר כמעט חצי שנה רציני! תזונה הכל..יענו מקפיד לאכול פחמימות חלבונים ארוחות טובות, רק לא מסודרות..בעיקרון ניסיתי פשוט כל 3 וחצי שעות לאכול ארוחה. כבר חדש ומשהו שאני לא מצליח לשבור את המשקל 84..רק לפעמים אני רואה איזה 85 ככה מבצבץ לו, אבל אחרי כמה שעות זה חוזר ל-84 חח. משתמש באבקת חלבון צ'מפיון בננה (כרגע, בדרך כלל זה של אופטימום whey) גיינר - איזו גיינר, אזמין אחרי פסח. (כבר גמרתי 2 פחים) יש בבית אבל נמנע מלהשתמש כרגע - קריאטין של אופטימום (עם המדבקה הירוקה..בקיצור אחד הטובים) תוכלו לבנות לי תוכנית תזונה מסודרת שלפיה אני לפחות אתחיל מאיפשהו ואז אשפר אותה? המון תודה לכם. נערך לאחרונה על ידי TheDrag0n, 11-04-09 בשעה 14:49. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
כללי:: אני
חדר כושר: LIFE&FITNESS
|
![]() ציטוט:
תבנה ואם יש בעיה נתקן ונעזור לך |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
כללי:: מקס
חדר כושר: מתנ"ס עוזיאל
|
![]() לא בונים פה תפריטי תזונה גבר. יש לך מספיק מדריכים באתר הכללי
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() תודה לך אני מבין את הרצון ואני גם רוצה לבנות לעצמי, ואני חושב אפילו שאני אוכל.
אבל אני מעדיף לסמוך על אנשים שמבינים קצת יותר ממני, ויתנו לי באמת ארוחות לפי שעות וערכים מתאימים. אם אני בונה לעצמי תוכנית, אין לי מושג מה הערכים בסוף, כמה חלבונים כמה שומן וכו'. בגלל זה אני אשמח לתוכנית ראשונית, מפה אני אוכל לשפר אותה ואז תוכלו לשפר את שלי גם. תודה |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
כללי:: מקס
חדר כושר: מתנ"ס עוזיאל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
|
![]() ציטוט:
1-חשב את ה bmr שלך ותכפיל ב 1.2 2-תוסיף את קלוריות ביחס למאזן החיובי שאתה רוצה להיות בו 3-תחשב את כמות החלבון החיונית לך (משקל * 1.8-2.2) כל 1 גרם חלבון שווה ל 4 קלוריות 4-תחשב את כמות השומן (1 גרם לכל קילו ) כל גרם שומן = 9 קלוריות 5-שאר הקלוריות יבואו מפחמימות 6-אין חשיבות לזמני ארוחות וכמותן 7-אחרי אימון שלב פחמימה (וחלבון) בכללי ככה זה נע לא יודע אם שכחתי פה ושם כמה דברים |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() תודה לשניכם, לא משנה נראה אם אני אמצא איזה תזונאי ספורט
וזה לא שאני עצלן או משהו כזה, ואני גם לא חדש בתחום, אני לפעמים שואל שאלות שנראות כאילו התחלתי להתאמן אתמול, אבל פשוט אני רוצה להשיג את התשובה המלאה שתספק אותי. אם אני לא אשאל איך אדע? ואני פשוט מסתבך לבנות לעצמי, רק מהסיבה שאין לי מושג כמה אוכל אני לוקח נגיד בכל ארוחה (גרמים) אני נגיד לוקח צלחת מפוצצת אורז, וכמה חתיכות קטנות של חזה עוף וסלט ובלה בלה בלה אין לי מושג כמה גר' שאר הערכים של הארוחה, אז קשה לי לחשב. בגלל זה רציתי שיבנו לי לפי ערכים שרק יגידו לי נגיד 200 גר' חזה עוף, וx גרם אורז זה יקל עליי וככה אני אוכל למדוד את האוכל שאני לוקח. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() hanna666 תודה לך,
אנסה לבנות משהו ולשקול כל מה שאני אוכל..ולעדכן את האשכול הזה תודה |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | ||
אזהרה חמורה - שפה בוטה ושאינה הולמת
|
![]() ציטוט:
אבל אתה יכול לשקול בהתחלה כמה דברים ואז פשוט לפי העין אתה כבר תדע מה הכמות בערך.
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|