|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אני עושה את התרגיל בנט אובר כחלק מהתוכנית ss .. ואתמול שעשיתי את התרגיל המדריכת כושר שלנו אמרה לי שהתרגיל בנט אובר הורס לי את הגב חבל על הזמן.. היא אמרה לי לפחות לעשות אותו כשאני צמוד לקיר ונשען עליו.. אממ יש איזה תרגיל שהוא מקביל לבנט אובר.. שאפשר להחליף ולעשות אותו במקום?
|
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
עוסק ב:: חייל
חדר כושר: בסיס?
|
![]() תגיד, יש איזשהו תרגיל שאתה כן משאיר במתכונת המקורית שלו?
|
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() אני עושה במקום הבנט אובר מתח.
|
![]() |
![]() |
#4 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() אז מה אם היא אמרה שזה דופק את הגב? כולה מדריכה בחדר כושר...
#5 |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() תתחיל להרגיע את עצמך ילד.....
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]() מי כמוך יודע מה הרמה של מדריכי כושר בארץ...
תגיד לי אתה: בנט אובר דופק את הגב?
#7 | |
|
![]() ציטוט:
יכולת לכתוב לו :"עוד תגובה של מדריכה טיפוסית" או משהו בסגנון אבל אל תכליל
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
|
![]() |
![]() |
#8 |
מקום 2 עד 90 ק"ג ב-golden desert cup PL RAW
עוסק ב:: ברמן
חדר כושר: גרייט שייפ
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() את כל התוכנית אני עושה לפי איך שהיא במקור.. רק התרגיל הזה
|
![]() |
![]() |
#11 | |
|
![]() ציטוט:
תגיד לה שתלך ללמוד קצת לפני שהיא מדברת
|
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() תעשה מסור...
|
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
|
![]() אי אפשר להבין מה רצית להעביר בהודעה הזאת.
בכל מקרה, אל תחליף את זה במסור.
#15 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() צחקתי.. כי ברור שאני לא יעשה מסור במקום.. אממ.. יש אז איזה תרגיל שאפשר להחליף במקום?
|
![]() |
![]() |
#17 |
כללי:: שרירי וצנוע
חדר כושר: ספרינט
|
![]() בתור אחד שעבר הכשרה של אימון חדר כושר ורואה כל אימון את המדריכים- ללא ספק רובם הגדול לא מבין כלום. אף מאמן כמעט לא בעד מילטרי פרס, דד ליפט ,סקוואט חופשי. חשוב שכל תרגיל שאתה עושה תעבוד תחילה על טכניקה. הקטע בלהישען על הקיר - לא הייתי מייעץ לאף אחד אלא אם יש לו בעיה קשה בטכניקה (נגיד בכפיפת מרפק זז מאוד עם הגב) הדבר היחיד שזה נותן זה לכלוך על הקיר.
#18 |
מקום 2 עד 90 ק"ג ב-golden desert cup PL RAW
עוסק ב:: ברמן
חדר כושר: גרייט שייפ
|
![]() אגב לגבי תרגילים שכן / לא הורסים את הגב, מה שכן נכון שזה תרגילים שמפעילים עומס רב על הגב, ויש אנשים עם גב רגיש יותר / פחות מאנשים אחרים.
בכל אופן אני גם התחלתי (יותר נכון חזרתי) לבנט אובר ראו והגב תחתון קצת לא היה רגיל לעומס אבל יהיה בסדר בכל אופן תקפיד על תחת בחוץ וגב ישר ותתחיל עם משקלים נמוכים. אם אתה עדיין מתעקש לא לעשות תחליף לתרגיל אחר, גם במקרה הזה - לא קרה כלום. |
![]() |
![]() |
#19 |
Banned
|
![]() אי אפשר להחליף בנט אובר רואו במסור אחי נפלת על הראש זה תרגילים שונים, שניהם טובים אבל שונים מאוד (אני למשל עושה את שניהם באותו אימון)
|
![]() |
![]() |
#20 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|