![]() |
שאלה - בנט אובר רוו
אני עושה את התרגיל בנט אובר כחלק מהתוכנית ss .. ואתמול שעשיתי את התרגיל המדריכת כושר שלנו אמרה לי שהתרגיל בנט אובר הורס לי את הגב חבל על הזמן.. היא אמרה לי לפחות לעשות אותו כשאני צמוד לקיר ונשען עליו.. אממ יש איזה תרגיל שהוא מקביל לבנט אובר.. שאפשר להחליף ולעשות אותו במקום?
|
תגיד, יש איזשהו תרגיל שאתה כן משאיר במתכונת המקורית שלו?
|
אני עושה במקום הבנט אובר מתח.
|
אז מה אם היא אמרה שזה דופק את הגב? כולה מדריכה בחדר כושר...
|
את כל התוכנית אני עושה לפי איך שהיא במקור.. רק התרגיל הזה
|
ציטוט:
|
ציטוט:
תגיד לה שתלך ללמוד קצת לפני שהיא מדברת |
ציטוט:
תגיד לי אתה: בנט אובר דופק את הגב? |
ציטוט:
יכולת לכתוב לו :"עוד תגובה של מדריכה טיפוסית" או משהו בסגנון אבל אל תכליל |
תעשה מסור...
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
בכל מקרה, אל תחליף את זה במסור. |
צחקתי.. כי ברור שאני לא יעשה מסור במקום.. אממ.. יש אז איזה תרגיל שאפשר להחליף במקום?
|
בתור אחד שעבר הכשרה של אימון חדר כושר ורואה כל אימון את המדריכים- ללא ספק רובם הגדול לא מבין כלום. אף מאמן כמעט לא בעד מילטרי פרס, דד ליפט ,סקוואט חופשי. חשוב שכל תרגיל שאתה עושה תעבוד תחילה על טכניקה. הקטע בלהישען על הקיר - לא הייתי מייעץ לאף אחד אלא אם יש לו בעיה קשה בטכניקה (נגיד בכפיפת מרפק זז מאוד עם הגב) הדבר היחיד שזה נותן זה לכלוך על הקיר.
|
ציטוט:
|
אגב לגבי תרגילים שכן / לא הורסים את הגב, מה שכן נכון שזה תרגילים שמפעילים עומס רב על הגב, ויש אנשים עם גב רגיש יותר / פחות מאנשים אחרים.
בכל אופן אני גם התחלתי (יותר נכון חזרתי) לבנט אובר ראו והגב תחתון קצת לא היה רגיל לעומס אבל יהיה בסדר בכל אופן תקפיד על תחת בחוץ וגב ישר ותתחיל עם משקלים נמוכים. אם אתה עדיין מתעקש לא לעשות תחליף לתרגיל אחר, גם במקרה הזה - לא קרה כלום. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
אי אפשר להחליף בנט אובר רואו במסור אחי נפלת על הראש זה תרגילים שונים, שניהם טובים אבל שונים מאוד (אני למשל עושה את שניהם באותו אימון)
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 10:15. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ