|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() נתונים
1.70 ס"מ משקל 64-65 ק"ג bmr יצא לי 1695 בערך בכמה אחוזים הנוסחה לא מדויקת?כי זה בטוח לא מדויק. אני יודע שלגבי אנשים שמנים הנוסחא לארג'ית ומוסיפה יותר ולספורטאים זה גם לא מתאים כי יש להם יותר שריר..ולאנשים זקנים זה לא כ"כ מתאים כי הם מאבדים שריר.. אבל נגיד לנתונים שלי האם יש מצב שהbmr שלי הוא פחות מ1695 ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() הקפצה..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
סמל מין
|
![]() כדי לחשב bmr ממוצע של אדם תכפול את התוצאה ב1.2 שזה כולל את כל העיסוקים שלך הליכה סידורים וכאלה
![]() |
#4 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() יש סטייה קטנה, אבל לא משוה קריטי.
תלך לפי זה, ואם אתה רואה שאתה לא עולה\יורד (לא ציינת מה המטרה שלך) אז תוסיף\תקצץ קלוריות בהתאמה.
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() ועוד שאלה..
אם אני עושה כל שבוע יום חיובי אחד (500 מעל התחזוקה) אז אפשר לותר על שבוע שבועים ניטרלי? כי קראתי במדריך לחיטוב שכל שבוע-שבועים לעשות יום אחד חיובי וכל 6-8 שבועות לעשות שבוע-שבועים ניטרלים..אז אפשר לותר על הניטרלי או חובה לעשות אותו? (שבוע שבועים האלה..) |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
|
![]() ציטוט:
נייטרלי תעשה אם אתה רואה שאתה נתקע בירידה.
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() אני לא בדל פחמימות, אני אוכל יותר מ 100-150 גר' פחמימה אבל העמסה טובה לא רק למילוי גליקוגן
אלא גם לחילוף החומרים לא?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]() כן, שומר על איזון הורמונלי ועוד כל מיני אפקטים...
![]() |
#9 |
מנהל הפורום
חדר כושר: חדר כושר
|
![]()
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() אז גם אם הדיאטה שלי לא דלת- פחמימות אפשר לעשות העמסה?
השאלה שלי היא אם העמסה אחת ל7-10 ימים זה מספיק עד שאגיע ל11%-12% שומן, או שהאם חובה לשלב גם ניטרלי (כל כמה שבועות) וגם העמסה (כל 7-10 ימים)? ולמשתמש שמלעלה, למה הדגשת "אפקטים"? תודה |
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|