|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() להוסיף טרפזים ואמות בחזה יד אחורית כתפיים
או בגב יד קדמית רגליים |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
עוסק ב:: חייל
חדר כושר: בסיס?
|
![]() אם כבר אתה מוסיף. אז תוסיף אותם באימון של הגב
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
כללי:: אמיר
עוסק ב:: לימודים בתיכון
חדר כושר: עוזיאל
|
![]() יד קידמית רגליים
נ.ב אני מוסיף 6 סטים של אמות באימון חזה יד קידמית |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() אם אני עובד בכלל על אמות וטרפזים אני עושה תרגיל משולב של אחיזת מוט ושראגס...ככה אתה הורג שתי ציפורים בסט אחד...
חוץ מזה אני מאמין שאתה מחפש "להגדיל" את האמה שלך....במקרה הזה תעשה פשוט פטישים באימון יד קידמית....חוץ מזה אין כלום
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
כללי:: אמיר
עוסק ב:: לימודים בתיכון
חדר כושר: עוזיאל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() לא להוסיף...
![]() |
#9 |
חבר פעיל
עוסק ב:: אבטחה ושמירה
חדר כושר: אין לו שם חחח
|
![]() אני לאהייתימוסיף אמות/טרפזים כי הם שרירים שעובדים בתרגילים אחרים: למשל: אמות עובדות חזק מאוד בתרגילים לגב ואני אף פעם לא התאמנתי על אמות והם גדלות לי בגלל תרגילים אחרים.
עוד דוגמא:בתכנית שלי יש לי את התרגיל חתירהלכתפיים והוא עובד טוב טוב על הטרפזים. אם אתה עדיי מתעקש אני יכול להביא לך תרגיל משולב שיאמן לך גם את הטרזים וגם את הכתפיים באימון כתף: חתירה עם מוט w: ביצוע: תעמוד בפיסוק עם רגליים מכופפות מעט. אחוז במוט באחיזה צרה. לפני הרמת המשקל עם הכתף תרים את המשקל עם הטרפז כאשר הכתפיים שלך נוגעות כמעט באוזניים. לאחר מכן (אחרי העבודה על הטרפזים) תרים את המוט בחתירה אל כיוון הסנטר. וחוזר חלילה. אחלה תרגל הוא עובד באמת טוב על הטרפזים ומתיש אותם ואת הכתפיים . זה מן סופר סט כזה כי אתה עובד על 2 שרירי עיקריים בתרגיל הזה אבל תחשיב אותו כתרגיל יחיד ולאסופר סט. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() לדעתי מיותר אבל אם אתה כל כך רוצה הייתי מוסיף בצורה הזאת
2 סטים של אמות לאחרי האימון של יד קדמית . 2 סטים של טרפזים אחרי האימון של הכתפיים. |
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|