|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() 1)בתרגיל שעושים 3 סטים של 10 חזרות-עד כמה חשוב לשמור על טווח החזרות? אי אפשר לשחק עם זה בכל סט (סט1 11 חזרות,סט 2 9 חזרות וכו')?
צריך בתרגיל כזה לשנות כל סט את המשקלים? אם לא,אז זה אומר שהסט הראשון יהיה קל יחסית ורק השלישי יהיה קשה.איך משחקים עם המשקלים? 2)מה ההרגשה שצריכה להיות אחרי אימון? שרירים תופסים באופן קל ליום- יומיים או תפוסים להרבה זמן?מה הגבול בין אימון קל מדיח ליותר מדי? תודה |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
כללי:: מקס
חדר כושר: מתנ"ס עוזיאל
|
![]() 1) זה לא משנה ולא יעשה לך הבדל 9 או 10. כמובן שאם אתה רוצה לשנות את כמות החזרות תעשה פירמידה ואז זה יהיה אפקטיבי. ואתה עובד עם משקלים שאתה יכול. לא צריך לשנות משקל סתם ככה.
2) אני אישית מרגיש את השרירים בפאמפ, כאילו שהם יותר גדולים מרגיל. ואני לא מרגיש שהם תפוסים או משהו, אני פשוט מרגיש שאם אני אנסה לחזור עכשיו שנית על התכנית אני לא אצליח. פשוט אתה צריך להרגיש שעבדת |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() אז אם אני רוצה לעשות 10*3 אז אני יכול להשאיר אותו משקל ולא לשנות אותו כל סט?
כדי שאני ירגיש שכל סט אני עובד חזק אז עדיף כל סט להוריד משקל, ככה אני מגרה את השריר עד הסוף וגם שומר על טווח החזרות שאני רוצה,לא ככה? ושכתוב בתוכנית שצריך לעשות x חזרות אז זה לא קריטי? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() בין עם הגעת ל8 חזרות או ל11 בסט האחרון, אם בסוף אתה מגיע לחזרה 1 לפני כשל עשית את העבודה
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() .........
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
כללי:: מקס
חדר כושר: מתנ"ס עוזיאל
|
![]() מה זאת אומרת להוריד משקל? אתה לא אמור להוריד משקלים כל סט.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
2. לא משנה, לא פרמטר
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |