|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
Banned
|
![]() תראו אני התחלתי לעשות דד לפיט הבעיה שלי כזאת נתחיל בזה שאני כל הזמן רועד עם המוט מאוד מאוד לא יציב מתנדנד רועד... עכשיו שאני יורד אני יורד עם הגב ישר והכול סבבה אבל שאני עולה... אני כזה מעגל טיפה תגב לא מצליח לשמור עליו ישר ככה המאמן שלי אמר לי שאני מעגל אותו..
עכשיו אן לי מושג למה אני מנסה להסתדר אני לא מצליח זה ממש קשה לי.. אשמח להסבר למה זה קורה ומה אתם ממליצים לעשות נבוגע לזה? לריעדות של הגוף באמצע התרגיל ולגב שמתעגל שאני עולה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() בקשר לזה שהגב שלך עקום תנסה להרים את הראש כלפי מעלה
![]() |
#3 |
Banned
|
![]() אשמח לעצות מעוד אנשים.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() זה יכול להיות ממספר סיבות
מבחינת טכניקה כשאתה בא להרים את המוט תטע את כל הגוף שלך אחורה, תרים את החזה, הגב לא יכול להתעקם כשהחזה מורם ותדחף את המשקל דרך העקב עוד דבר שיכול לעזור זה עבודת גמישות על כל ה-posteror chain
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() תעלה סרטון ויהיה הרבה יותר נוח לראות, להבין, לתקן, ולראות עוד בעיות שאולי יש לך
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() האם הבעיה חוזרת על עצמה גם עם משקל נמוך יותר?
אם כן, זה ענין של טכניקה, אם לא, אז המשקל גבוה מדי בשבילך כרגע.
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|